Jump to content
ich777

[Support] ich777 - Gameserver Dockers

1785 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

4 minutes ago, dfox1787 said:

Its working now.

 

the fix was:

 

1 - do not use another steam account to download the server. use public. 

2 - do not edit the IP details in the server config

3 - remove TCP entrties from the docker settings

4 - be patient 

 

 

Thanks for the update ;)

 

1 - Yes, only use the credentials if the are marked as required in the template (I have to update the discription of all my steam containers but that have to wait for now)

2 - This can cause problems because eventually the container assigned another IP address or translates something differently (0.0.0.0 is the best way to go in the most containers)

3 - Should also work if you let them in there (I will definetely update the template)

 

One last question, the server works also if you don't put in the steamaccesskey or am I wrong?

Share this post


Link to post
29 minutes ago, JackPS9 said:

Any chance of a Scrap Mechanic Server?

Sadly no, I've tried now several times, the game needs too much Windows DLL's to run properly under WINE...

This game was also designed without Linux in mind...

Share this post


Link to post
6 hours ago, ich777 said:

Thanks for the update ;)

 

1 - Yes, only use the credentials if the are marked as required in the template (I have to update the discription of all my steam containers but that have to wait for now)

2 - This can cause problems because eventually the container assigned another IP address or translates something differently (0.0.0.0 is the best way to go in the most containers)

3 - Should also work if you let them in there (I will definetely update the template)

 

One last question, the server works also if you don't put in the steamaccesskey or am I wrong?

thats correct i dont use the steamaccesskey. BTW thank you very much for your help. 

Share this post


Link to post

hello im woundering how i could update to 7d2d A19 its an alpha build and has to be opted into?

Share this post


Link to post
12 minutes ago, jb93 said:

hello im woundering how i could update to 7d2d A19 its an alpha build and has to be opted into?

 

If this is the latest beta look one page back (keep in mind that this is thr same if you have a linux dedicated server):

 

EDIT: But please also read the comments that follows, one user reported that after the update it doesn't work anymore and he had to completely reinstall it.

Share this post


Link to post

thank you very much and sorry i should have back read some before posting.....

Share this post


Link to post

Hi,

 

I am trying to set up the SCP: Secret Laboratory as a docker, but I am having trouble getting the ports to forward from my router, and I just want to make sure it isn't an issue with the docker container. I left basically everything default in the container and let it sit overnight to download the game. Reading the log it does set my Server IP equal to my public IP address, there is a line about IPV6, which I have IPV6 disabled on my router Maybe that might be the issue?

After multiple reboots I just can't get the port to show open, and I'm not sure if that is related to the fact that it can't see a service running from my server IP on that port.
 

Docker Info.PNG

Port Closed.PNG

Port Forward.PNG

Share this post


Link to post
14 minutes ago, Varean said:

Hi,

 

I am trying to set up the SCP: Secret Laboratory as a docker, but I am having trouble getting the ports to forward from my router, and I just want to make sure it isn't an issue with the docker container. I left basically everything default in the container and let it sit overnight to download the game. Reading the log it does set my Server IP equal to my public IP address, there is a line about IPV6, which I have IPV6 disabled on my router Maybe that might be the issue?

After multiple reboots I just can't get the port to show open, and I'm not sure if that is related to the fact that it can't see a service running from my server IP on that port.

Have you forwarded both tcp and udp?

The game works flawlessly on my server.

 

The IPv6 message is just a warning and can be ignored.

 

Please don't use standard port checkers if the port is open since this is not a webservice this is a gameserver.

 

What does the steam server browser say if you type in your IP:PORT?

 

Try it first with your internal server ip and port and then with your external ip.

Share this post


Link to post
32 minutes ago, ich777 said:

Have you forwarded both tcp and udp?

The game works flawlessly on my server.

 

The IPv6 message is just a warning and can be ignored.

 

Please don't use standard port checkers if the port is open since this is not a webservice this is a gameserver.

 

What does the steam server browser say if you type in your IP:PORT?

 

Try it first with your internal server ip and port and then with your external ip.

So when I first got the docker installed, it worked fine when connecting to my internal server IP and port. But when trying to connect via my external ip and port it would say "Disconnected - The specified host is not available".

Since trying to troubleshoot, it now says that for both instances, and when I try to read the log for the docker, the window scrolls with the log but after a bit both it and the tab I have open for my unraid server stops responding.

Share this post


Link to post
11 minutes ago, Varean said:

So when I first got the docker installed, it worked fine when connecting to my internal server IP and port. But when trying to connect via my external ip and port it would say "Disconnected - The specified host is not available".

Since trying to troubleshoot, it now says that for both instances, and when I try to read the log for the docker, the window scrolls with the log but after a bit both it and the tab I have open for my unraid server stops responding.

Have you changed something in the config?

 

Try to start over, delete the container and then delete the created directory inside your appdata directory and redownload it from the CA App.

 

You don't have to let it sit overnoght I think SCP is not a really big game and should be downlaoded even with a 5MB/s line in half an hour.

 

Is it possible that the container constantly restarts?

 

EDIT: try to restart the container first before you do anything.

Share this post


Link to post
43 minutes ago, ich777 said:

Have you changed something in the config?

 

Try to start over, delete the container and then delete the created directory inside your appdata directory and redownload it from the CA App.

 

You don't have to let it sit overnoght I think SCP is not a really big game and should be downlaoded even with a 5MB/s line in half an hour.

 

Is it possible that the container constantly restarts?

 

EDIT: try to restart the container first before you do anything.

That actually worked perfectly, not sure what setting I had messed with, could've been an issue with my router back then. 

 

Maybe you could also help me with this, where do I go to edit the server config files?

Share this post


Link to post
52 minutes ago, Varean said:

That actually worked perfectly, not sure what setting I had messed with, could've been an issue with my router back then. 

 

Maybe you could also help me with this, where do I go to edit the server config files?

Nice.

Sorry but there I can't help, I think this a source game or am I wrong?

Should be in the created directory in the appdata under the subfolder scp or how the game is named.

It's not different than a default linux gameserver. ;)

Share this post


Link to post
Posted (edited)
4 hours ago, ich777 said:

Nice.

Sorry but there I can't help, I think this a source game or am I wrong?

Should be in the created directory in the appdata under the subfolder scp or how the game is named.

It's not different than a default linux gameserver. ;)

It's not a source game, everyone assumes you're running it under a windows machine so they say "Appdata/roaming" and its a file called "Config_gameplay.txt" but all I can find under appdata/scp-secretlaboratory is ConfigTemplates. I was trying to view the /mnt/cache directory, but I can't figure out how to view it.

I also can't use a console on it, when I use 'screen -xS SCP' it tells me 'There is no screen to be attached matching SCP'

On the SCP Steam help page, there is a guide for configuring SCP with SteamCMD, it shows a screenshot of the directory which I can pull up, but it shows the a file called 'LocalAdmin.exe' and in my directory LocalAdmin has no extension, and when adding an exe to it, Windows won't run it.


EDIT: I want to say that I was able to get the configuration files working for me so now I can configure the server for admin, the solution was this, as this might be a good thing to add to the Docker app by default

1. Go to the directory you installed the docker to (In my case /mnt/cache/appdata/scp-secretlaboratory) and create a folder called 'Config'
2. With the docker app stopped, edit it and under GAME_PARAMS put the argument '--config Config' (This tells the game when it runs to look for config files in the previously created folder)
3. Run the Docker App and let it run for a minute or two, and check the Config folder, you should have a handful of txt files (like config_gameplay.txt) listed.


Now you should be able to make any changes to the config files you want, just make sure to restart the docker app after any changes.

Edited by Varean

Share this post


Link to post
15 hours ago, Varean said:

It's not a source game, everyone assumes you're running it under a windows machine so they say "Appdata/roaming" and its a file called "Config_gameplay.txt" but all I can find under appdata/scp-secretlaboratory is ConfigTemplates. I was trying to view the /mnt/cache directory, but I can't figure out how to view it.

I thought it is based on the Source engine but I also could be wron :D

When I speak from Appdata I don't mean the Windows Appdata directory since you installed the dedicated server on the server an not on your windows machine (of course the Game itself is on your windows machine but not the dedicated server).

 

The /mnt/cache directory is basically the same as /mnt/user

 

15 hours ago, Varean said:

I also can't use a console on it, when I use 'screen -xS SCP' it tells me 'There is no screen to be attached matching SCP'

You have to open a console from the container (click on the icon of the container and then console), I think you are opening the console from Unraid itself.

 

15 hours ago, Varean said:

On the SCP Steam help page, there is a guide for configuring SCP with SteamCMD, it shows a screenshot of the directory which I can pull up, but it shows the a file called 'LocalAdmin.exe' and in my directory LocalAdmin has no extension, and when adding an exe to it, Windows won't run it.

This is the Linux version of the game not the Windows version...

 

15 hours ago, Varean said:

Now you should be able to make any changes to the config files you want, just make sure to restart the docker app after any changes.

Nice that everythin is now working for you.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

EDIT: Ok it just works now I guess. I did nothing, just waited a bit.

 

As of this morning I can't see my Ark server in the server browser. The log file doesn't seem abnormal. I've tried restarting the container. Last night my friend was logged in and playing just fine. I had Creature Finder Deluxe as a mod on there which was working. I removed that from the config lines to eliminate variables but I still can't find it in game or RCON to it.

Connecting anonymously to Steam Public...Logged in OK
Waiting for user info...OK
Success! App '376030' already up to date.
CWorkThreadPool::~CWorkThreadPool: work processing queue not empty: 1 items discarded.
---Prepare Server---
---Server ready---
---Start Server---
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.

Setting breakpad minidump AppID = 346110

 

Edited by ChadwickTheCrab

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Trying to get the CSMM container running but am running into problems. Below is a copy of the logs, every time I try to start it it seems to hang at ‘Database found, injecting, please wait---’

 

Any help would be great. Thanks 

 

 

Checking if UID: 99 matches user---
---Checking if GID: 100 matches user---
---Setting umask to 000---
---Checking for optional scripts---
---No optional script found, continuing---
---Starting...---
---Starting MariaDB...---
---Starting Redis Server---
---Checking if CSMM is installed---
---Force Update activated, installing CSMM---
---CSMM successfully downloaded, please wait---
---CSMM successfully downloaded, please wait---

> uws@9.14.0 install /csmm-7dtd/CSMM/node_modules/uws
> node-gyp rebuild > build_log.txt 2>&1 || exit 0


> ejs@2.7.4 postinstall /csmm-7dtd/CSMM/node_modules/bull-board/node_modules/ejs
> node ./postinstall.js

Thank you for installing [35mEJS[0m: built with the [32mJake[0m JavaScript build tool ([32mhttps://jakejs.com/[0m)


> core-js@2.6.11 postinstall /csmm-7dtd/CSMM/node_modules/core-js
> node -e "try{require('./postinstall')}catch(e){}"

[96mThank you for using core-js ([94m https://github.com/zloirock/core-js [96m) for polyfilling JavaScript standard library![0m

[96mThe project needs your help! Please consider supporting of core-js on Open Collective or Patreon: [0m
[96m>[94m https://opencollective.com/core-js [0m
[96m>[94m https://www.patreon.com/zloirock [0m

[96mAlso, the author of core-js ([94m https://github.com/zloirock [96m) is looking for a good job -)[0m

[96mThank you for using core-js ([94m https://github.com/zloirock/core-js [96m) for polyfilling JavaScript standard library![0m

[96mThe project needs your help! Please consider supporting of core-js on Open Collective or Patreon: [0m
[96m>[94m https://opencollective.com/core-js [0m
[96m>[94m https://www.patreon.com/zloirock [0m

[96mAlso, the author of core-js ([94m https://github.com/zloirock [96m) is looking for a good job -)[0m

npm WARN csmm@1.13.0 No license field.

added 1241 packages from 1221 contributors and audited 1627 packages in 56.337s

11 packages are looking for funding
run `npm fund` for details

found 760 vulnerabilities (351 low, 6 moderate, 401 high, 2 critical)
run `npm audit fix` to fix them, or `npm audit` for details

> csmm@1.13.0 itemIcons:update /csmm-7dtd/CSMM
> bash ./scripts/itemIconsUpdate.sh

+ rm -rf assets/images/sdtdIcons/
+ mkdir -p assets/images/sdtdIcons/
+ curl -qsL https://github.com/CatalysmsServerManager/7dtd-icons/releases/latest/download/sdtdIcons.tar.gz
+ tar xzf - -C assets/images
---Force Update finished, CSMM successfully installed---
---Prepare Server---
---Configuring Redis---
OK
OK
Background saving started
---Checking for old logs---
---Configuring CSMM---
---Checking if Databse is present---
---Database found, injecting, please wait---
---Start Server---

> csmm@1.13.0 start /csmm-7dtd/CSMM
> cross-env NODE_ENV=production run-p start:*


> csmm@1.13.0 start:app /csmm-7dtd/CSMM
> node app.js


> csmm@1.13.0 start:worker /csmm-7dtd/CSMM
> node worker.js

CSMM version: 1.13.0
No Discord client ID and/or client secret given in dotenv. Discarding Discord passport configuration
No Discord client ID and/or client secret given in dotenv. Discarding Discord passport configuration
debug: Please note: since `sails.config.session.cookie.secure` is set to `true`, the session cookie
debug: will _only_ be sent over TLS connections (i.e. secure https:// requests).
debug: Requests made via http:// will not include a session cookie!
debug:
debug: For more help:
debug: • https://sailsjs.com/config/session#?the-secure-flag
debug: • https://sailsjs.com/config/session#?do-i-need-an-ssl-certificate
debug: • https://sailsjs.com/config/sails-config-http#?properties
debug: • https://sailsjs.com/support
debug:
debug: Please note: since `sails.config.session.cookie.secure` is set to `true`, the session cookie
debug: will _only_ be sent over TLS connections (i.e. secure https:// requests).
debug: Requests made via http:// will not include a session cookie!
debug:
debug: For more help:
debug: • https://sailsjs.com/config/session#?the-secure-flag
debug: • https://sailsjs.com/config/session#?do-i-need-an-ssl-certificate
debug: • https://sailsjs.com/config/sails-config-http#?properties
debug: • https://sailsjs.com/support
debug:
2020-07-07T03:02:15.136Z - [32minfo[39m: Initializing custom hook (`CustomDiscordNotification`)
2020-07-07T03:02:15.139Z - [32minfo[39m: Initializing custom hook (`playerTracking`)
2020-07-07T03:02:15.136Z - [32minfo[39m: Initializing custom hook (`CustomDiscordNotification`)
2020-07-07T03:02:15.139Z - [32minfo[39m: Initializing custom hook (`playerTracking`)
2020-07-07T03:02:16.192Z - [32minfo[39m: Initializing custom hook (`sdtdLogs`)
(node:353) [DEP0095] DeprecationWarning: timers.enroll() is deprecated. Please use setTimeout instead.
(node:353) [DEP0096] DeprecationWarning: timers.unenroll() is deprecated. Please use clearTimeout instead.
2020-07-07T03:02:16.597Z - [31merror[39m: HOOKS - sdtdLogs message=Unexpected error from database adapter: ER_NO_SUCH_TABLE: Table '7dtd.sdtdconfig' doesn't exist, name=AdapterError, name=AdapterError, adapterMethodName=find, modelIdentity=sdtdconfig, code=ER_NO_SUCH_TABLE, errno=1146, sqlMessage=Table '7dtd.sdtdconfig' doesn't exist, sqlState=42S02, index=0, sql=select `createdAt`, `updatedAt`, `id`, `inactive`, `inventoryTracking`, `locationTracking`, `economyEnabled`, `currencyName`, `killEarnerEnabled`, `zombieKillReward`, `playerKillReward`, `playtimeEarnerEnabled`, `playtimeEarnerInterval`, `playtimeEarnerAmount`, `discordTextEarnerEnabled`, `discordTextEarnerAmountPerMessage`, `discordTextEarnerTimeout`, `discordTextEarnerIgnoredChannels`, `costToTeleport`, `costToSetTeleport`, `costToMakeTeleportPublic`, `costToUseGimme`, `commandsEnabled`, `commandPrefix`, `enabledCallAdmin`, `enabledPlayerTeleports`, `enabledWho`, `enabledGimme`, `maxPlayerTeleportLocations`, `playerTeleportDelay`, `playerTeleportTimeout`, `gimmeCooldown`, `discordPrefix`, `discordGuildId`, `chatChannelId`, `chatChannelRichMessages`, `chatChannelGlobalOnly`, `chatChannelBlockedPrefixes`, `discordNotificationConfig`, `gblNotificationBans`, `gblAutoBanEnabled`, `gblAutoBanBans`, `loggingEnabled`, `memUpdateInfoEnabled`, `countryBanConfig`, `pingKickEnabled`, `maxPing`, `pingChecksToFail`, `pingKickMessage`, `pingWhitelist`, `votingApiKey`, `votingEnabled`, `votingCommand`, `bannedItemsEnabled`, `bannedItems`, `bannedItemsCommand`, `server` from `sdtdconfig` where `loggingEnabled` = true and `inactive` = false limit 9007199254740991, isOperational=true, stack=AdapterError: Unexpected error from database adapter: ER_NO_SUCH_TABLE: Table '7dtd.sdtdconfig' doesn't exist
at Sails.sails.on (/csmm-7dtd/CSMM/api/hooks/sdtdLogs/index.js:33:49)
at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:68:7), adapterMethodName=find, modelIdentity=sdtdconfig, $ref=$["cause"]["raw"]
2020-07-07T03:17:15.139Z - [31merror[39m: Failed to lift app: message=Sails is taking too long to load.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Troubleshooting tips:
-• Were you still reading/responding to an interactive prompt?
(Whoops, sorry! Please lift again and try to respond a bit more quickly.)

-• Do you have a lot of stuff in `assets/`? Grunt might still be running.
(Try increasing the hook timeout. Currently it is 900000.
e.g. `sails lift --hookTimeout=1800000`)

-• Is `banneditems` a custom or 3rd party hook?
(*If* `initialize()` is using a callback, make sure it's being called.)
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
, stack=Error: Sails is taking too long to load.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Troubleshooting tips:
-• Were you still reading/responding to an interactive prompt?
(Whoops, sorry! Please lift again and try to respond a bit more quickly.)

-• Do you have a lot of stuff in `assets/`? Grunt might still be running.
(Try increasing the hook timeout. Currently it is 900000.
e.g. `sails lift --hookTimeout=1800000`)

-• Is `banneditems` a custom or 3rd party hook?
(*If* `initialize()` is using a callback, make sure it's being called.)
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

at Timeout.tooLong [as _onTimeout] (/csmm-7dtd/CSMM/node_modules/sails/lib/app/private/loadHooks.js:191:21)
at ontimeout (timers.js:436:11)
at tryOnTimeout (timers.js:300:5)
at listOnTimeout (timers.js:263:5)
at Timer.processTimers (timers.js:223:10), code=E_HOOK_TIMEOUT

Edited by zingerburger
Spelling

Share this post


Link to post
4 hours ago, zingerburger said:

Trying to get the CSMM container running but am running into problems. Below is a copy of the logs, every time I try to start it it seems to hang at ‘Database found, injecting, please wait---’

 

Any help would be great. Thanks

I have posted a bug on github, I will report back if I get an answer.

Share this post


Link to post
12 hours ago, zingerburger said:

Trying to get the CSMM container running but am running into problems. Below is a copy of the logs, every time I try to start it it seems to hang at ‘Database found, injecting, please wait---’

 

Any help would be great. Thanks

Can you try it again, I recommend deleting the container and also the created directory in the 'appdata' directory and readownload it from the CA App.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
10 hours ago, ich777 said:

Can you try it again, I recommend deleting the container and also the created directory in the 'appdata' directory and readownload it from the CA App.

Doesnt hang anymore though something is failing and does a boot loop. Ill attach the logs. Thanks

 

Also on a side note, how do I go about running multiple 7 days to die servers? Ive tried creating a new container and making new folder paths and ports (just host side or do i need to do both container and host ports for all?) for it though that didnt seem to work.

csmm output log 2020-07-08T00_11_18_528Z-debug.log 2020-07-08T00_12_00_046Z-debug.log

Edited by zingerburger
Additional question

Share this post


Link to post
6 hours ago, zingerburger said:

Doesnt hang anymore though something is failing and does a boot loop. Ill attach the logs. Thanks

 

Also on a side note, how do I go about running multiple 7 days to die servers? Ive tried creating a new container and making new folder paths and ports (just host side or do i need to do both container and host ports for all?) for it though that didnt seem to work.

This is because you've entered the URL the wrong way, might be a typo.

Line 136 from the file 'csmm_output.log' says that you've enter 'htpps' in the URL (also I think this is the wrong syntax, normaly you don't need www infront of csmm in your address but that completely depends on your configuration, I think you don't have two subdomains configured):

 

error: Failed to lift app: userError: Invalid global CORS `allowOrigins` setting: Must specify a protocol like http:// or https://, but instead got: htpps://www.csmm.xxxxxxxxxxxxx.xxxxxxx (See http://sailsjs.com/config/security for help.)

 

Share this post


Link to post
2 hours ago, ich777 said:

This is because you've entered the URL the wrong way, might be a typo.

Line 136 from the file 'csmm_output.log' says that you've enter 'htpps' in the URL (also I think this is the wrong syntax, normaly you don't need www infront of csmm in your address but that completely depends on your configuration, I think you don't have two subdomains configured):

 


error: Failed to lift app: userError: Invalid global CORS `allowOrigins` setting: Must specify a protocol like http:// or https://, but instead got: htpps://www.csmm.xxxxxxxxxxxxx.xxxxxxx (See http://sailsjs.com/config/security for help.)

 

Perfect, thanks for picking that up! Appears to be working now.

Share this post


Link to post

Does anyone know if there is a way to do an automated backup of a game server on the 7 Days to Die server?

 

We have been playing but one of the group took on a mission that involved a barn that we subsequently had demolished and made into another structure and as if by magic the barn re-appeared, taking our new building with it! 😬

 

I can find the save game folder - although there is one called "mygame" and another with the name of the server so I'm not sure which is the right one!

 

All I'm thinking is if I can somehow set the game to backup the save overnight in a new location, if anything like this happens again, we can just revert to the previous day's game state?

 

Thanks for any advice...

Share this post


Link to post
Posted (edited)

When i Try and Run a Altis Life server Runs fine but then when i put extDB3  on the server i just keeps rebooting and giveing me errors.

  

Logged in OK
Waiting for user info...OK
Success! App '233780' already up to date.
CWorkThreadPool::~CWorkThreadPool: work processing queue not empty: 1 items discarded.
CWorkThreadPool::~CWorkThreadPool: work processing queue not empty: 1 items discarded.
---Prepare Server---
---server.cfg found...
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/tbbmalloc.dll': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/sql_custom': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/extDB3.dll': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/logs': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/addons': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/addons/extDB3.pbo': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/extDB3.so': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/serverdata/serverfiles/@extDB3/extdb3-conf.ini': Operation not permitted
---Start Server---
20:17:46 Could not enable linux core dumps. Error 1 - 

20:17:46 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible!

20:17:46 Initializing stats manager.
sh: 1: /sbin/ifconfig: not found
20:17:46 Stats config disabled.
20:17:46 sessionID: 8f3e914981e635d9c524e761200c9b917773757e
ErrorMessage: Cannot open file '/serverdata/serverfiles/@extDB3\addons\extdb3'
Application terminated intentionally
20:17:50 ../lib/Network/networkServer.cpp ClearNetServer:NOT IMPLEMENTED - briefing!
ErrorMessage: Cannot open file '/serverdata/serverfiles/@extDB3\addons\extdb3'
Application terminated intentionally
20:17:50 ../lib/Network/networkServer.cpp ClearNetServer:NOT IMPLEMENTED - briefing!
Cannot open file '/serverdata/serverfiles/@extDB3\addons\extdb3'
20:17:50 Critical:Destroying running thread!
20:17:50 Critical:Destroying running thread!
20:17:50 Critical:Destroying running thread!
/opt/scripts/start-server.sh: line 54: 66 Segmentation fault ./arma3server ${GAME_PARAMS}
---Checking if UID: 99 matches user---
usermod: no changes
---Checking if GID: 100 matches user---
usermod: no changes
---Setting umask to 000---
---Checking for optional scripts---
---No optional script found, continuing---
---Starting...---
---Update SteamCMD---
---Checking if UID: 99 matches user---
usermod: no changes
---Checking if GID: 100 matches user---
usermod: no changes
---Setting umask to 000---
---Checking for optional scripts---
---No optional script found, continuing---
---Starting...---
---Update SteamCMD---
Redirecting stderr to '/serverdata/Steam/logs/stderr.txt'
[ 0%] Checking for available updates...
[----] Verifying installation...
Steam Console Client (c) Valve Corporation
-- type 'quit' to exit --

 

Edited by killerbad21

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.