scubieman

Members
  • Posts

    407
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scubieman

  1. @JorgeB here are some logs, i guess the syslog mirror to flash was on. 2 different logs on there. Flashing LSI now. syslog syslog (1)
  2. Since upgrading from 6.8(stable) to 6.9.2 my buddies system has been crashing a lot. Average uptime is between a week to maybe a month. I tried to help but im at a lost. Anyways things we have tried is memtest and different HBA card. nothing is really pointing out, thought about downgrading but unsure what that would all break. Anyways I posted diagnostics of his system. Sorry lack of information, just not sure what is useful. i5 9600K ASUS TUF Z390 Pro Gaming lsi 9200-8i lobot-diagnostics-20210625-1124.zip
  3. Export old, then move over, then import
  4. It appears its writing to my docker image? I changed to unassigned ssd but do not show where videos are being written to. Any ideas?
  5. Thats amazing, I did not know i could add them all that way!
  6. I think i already did the damage. I deleted docker.img. Restoring data. and readding all dockers. Wish my docker.img was backed up. unless appdata plugin does, but i dont see it
  7. Trying to get my docker image back up. I can turn off and back on the docker >settings docker. But when I do this the logs show it cannot mount. Any ideas? ran this command, and now all my dockers are gone. Any ideas? Dec 7 08:23:30 Tower root: Starting Samba: /usr/sbin/smbd -D Dec 7 08:23:30 Tower root: /usr/sbin/nmbd -D Dec 7 08:23:30 Tower root: /usr/sbin/wsdd Dec 7 08:23:30 Tower root: /usr/sbin/winbindd -D Dec 7 08:23:35 Tower ool www[26995]: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix/scripts/emcmd 'cmdStatus=Apply' Dec 7 08:23:35 Tower emhttpd: Starting services... Dec 7 08:23:35 Tower emhttpd: shcmd (282495): /etc/rc.d/rc.samba restart Dec 7 08:23:37 Tower root: Starting Samba: /usr/sbin/smbd -D Dec 7 08:23:37 Tower root: /usr/sbin/nmbd -D Dec 7 08:23:37 Tower root: /usr/sbin/wsdd Dec 7 08:23:37 Tower root: /usr/sbin/winbindd -D Dec 7 08:23:37 Tower emhttpd: shcmd (282510): /usr/local/sbin/mount_image '/mnt/user/system/docker/docker.img' /var/lib/docker 30 Dec 7 08:23:37 Tower root: /mnt/user/system/docker/docker.img is in-use, cannot mount Dec 7 08:23:37 Tower emhttpd: shcmd (282510): exit status: 1 Dec 7 08:25:16 Tower login[30753]: ROOT LOGIN on '/dev/pts/5' Dec 7 08:29:30 Tower ool www[32025]: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix/scripts/emcmd 'cmdStatus=Apply' Dec 7 08:29:30 Tower emhttpd: Starting services... Dec 7 08:29:30 Tower emhttpd: shcmd (282525): /etc/rc.d/rc.samba restart Dec 7 08:29:33 Tower root: Starting Samba: /usr/sbin/smbd -D Dec 7 08:29:33 Tower root: /usr/sbin/nmbd -D Dec 7 08:29:33 Tower root: /usr/sbin/wsdd Dec 7 08:29:33 Tower root: /usr/sbin/winbindd -D Dec 7 08:30:43 Tower ool www[29684]: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix/scripts/emcmd 'cmdStatus=Apply' Dec 7 08:30:43 Tower emhttpd: Starting services... Dec 7 08:30:43 Tower emhttpd: shcmd (282538): /etc/rc.d/rc.samba restart Dec 7 08:30:45 Tower root: Starting Samba: /usr/sbin/smbd -D Dec 7 08:30:45 Tower root: /usr/sbin/nmbd -D Dec 7 08:30:45 Tower root: /usr/sbin/wsdd Dec 7 08:30:45 Tower root: /usr/sbin/winbindd -D Dec 7 08:30:45 Tower emhttpd: shcmd (282552): /usr/local/sbin/mount_image '/mnt/user/system/docker/docker.img' /var/lib/docker 30 Dec 7 08:30:45 Tower root: /mnt/user/system/docker/docker.img is in-use, cannot mount Dec 7 08:30:45 Tower emhttpd: shcmd (282552): exit status: 1
  8. I just tried to create folder with my windows machine, and it wont work.
  9. Getting the error exit code 52, nothing has changed, I assume something with PIA, I searched forum but did not find answer. After a few minutes it came up, but one of my isos are not going. PIA issue?
  10. Changed to port 6081 and no gui still, anyone know why?
  11. They got created long time ago so not sure, I think the VMbackup plugin
  12. Having issues logging into unraid from windows machine, Certain folders work great and others dont, I can try to change permissions via newperms command which works, but different folders or later on it appears permissions may get changed back. I did setup rootshare, I did follow SMB video by spaceinvaderone. Any help would be great. Not sure why i have 2 different users, scuba is new user and powerhorse is old but worked on old system. The folder giving me issues with ths windows 102 folder, win10dupe works fine.
  13. Wow, So Simple. Thanks Stpifier!!!!
  14. I moved rclone from one server to another, It appears the the scripts tab it is running fine, however if i go to terminal and run rclone edit it doesnt know the command. Any ideas?
  15. Normal for docker image to show full when someone is downloading or uploading to nextcloud? I show it jumping around a lot!
  16. Can I use this program to remove like first 10 seconds and last 5 seconds of each video? @dee31797 Thoughts?
  17. Trying to pass my GPU to my VM, right now I can pass to a docker. However when i select GPU it does not show up as option. I have igpu 9700k and 950 gtx installed. Do i need to boot using the IGPU?
  18. Trying to pass device /dev/nvme0n1 to grafana, but i cant see it in grafana, I get the error below when I just it -q -d -F /dev/*
  19. trying this now, no luck https://hub.docker.com/r/octoprint/octoprint/
  20. How to you encrypt before sending off to off-site?