Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - Deluge

367 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hello, im using latest deluge docker from ls.io - Deluge 2.0.3-2-201906121747-ubuntu18.04.1

One of the trackers I use has the following rule:

'Due to release stream issues, Versions 2.x Sourced from their PPA (or docker based on PPA) will not work here'

Apparently lsio docker is based on personal package archive. Is there anything I can do to override this? I really like deluge for seeding and i had no other issues with this version so far. Thanks for help;)

Share this post


Link to post

Hello all, I'm having a new issue that I've noticed today.

 

Sonarr and Radarr can no longer communicate with Deluge any longer, stating my password is incorrect.

I cannot access via the web UI either, it says my daemon password is wrong. 

 

I've tried opening a local client I have installed on a workstation on my network and THAT can still connect to it, but I cananot edit the daemon password as it fails with "NoneType" object is not subscriptable. 

 

Nothing has changed as far as my server goes so I'm not sure what's happening - any advice is appreciated!

Share this post


Link to post
5 minutes ago, CorneliousJD said:

Hello all, I'm having a new issue that I've noticed today.

 

Sonarr and Radarr can no longer communicate with Deluge any longer, stating my password is incorrect.

I cannot access via the web UI either, it says my daemon password is wrong. 

 

I've tried opening a local client I have installed on a workstation on my network and THAT can still connect to it, but I cananot edit the daemon password as it fails with "NoneType" object is not subscriptable. 

 

Nothing has changed as far as my server goes so I'm not sure what's happening - any advice is appreciated!

Sorry I fixed this shortly after posting this.

 

For some reason the default webUI password of "deluge" got set again.

After using that to login and change it again I'm back up and running.

 

May be a bug in the container so I figured I'd update and alert you guys to it incase it is.

Thanks!

Share this post


Link to post

I'm having an issue with deluge where I can search for torrents in indexers and it gets added to deluge, but it just doesn't connect to any peers to download. It was working 3 days ago and didn't do a reboot. When I login I can connect to the "localclient@" host.

 

Has anyone seent his prior or could guide to a possible solution.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
On 3/25/2020 at 5:40 PM, mika91 said:

Hi,

 

Is there possible to disable the "login" popup ?
I'm running deluge docker behind a reverse proxy and auth, so no need for this.

Thanks

I'm also looking for a clean and sustainable solution with future updates, does anyone have an idea?

I'm using "session_timeout": 31536000, for now.

 

for port 58946 tcp/udp should it be put in deluge and on the router redirect ? does it work with proxy and vpn active ?

Edited by Nosirus

Share this post


Link to post
On 5/26/2020 at 4:48 PM, Alec.Dalessandro said:

I'm having an issue with deluge where I can search for torrents in indexers and it gets added to deluge, but it just doesn't connect to any peers to download. It was working 3 days ago and didn't do a reboot. When I login I can connect to the "localclient@" host.

 

Has anyone seent his prior or could guide to a possible solution.

@Alec.Dalessandro I seem to be having the same problem as of about 12 hours ago. Have a bunch cued stuff not connecting to peers.  :( if anyone has a solution please let me know

Share this post


Link to post
22 minutes ago, Gsusking2 said:

@Alec.Dalessandro I seem to be having the same problem as of about 12 hours ago. Have a bunch cued stuff not connecting to peers.  :( if anyone has a solution please let me know

Honestly I just waited and it seemed to correct itsself. Everything stayed queued up. Then when it was able to connect to peers again they continued to download as normal.

 

Not sure if I did and update as I was away for the week and didin't have access to check. 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Hi.  Don't know why my Deluge stops seeding, but continues to download.  Stopping, and starting the docker container again starts seeding once more.  Why is this happening?

 

Follow-up question:  Does remaining HDD space play a role here?  I know I have limited space left, but it's still more than what I'm trying to download.  

Edited by jang430

Share this post


Link to post

Hey, 

 

Installed deluge, Sonarr Jacket with no problem all tested links working well. 

trouble with deluge downloading files,  torrent starts downloading but within seconds the speed starts to drop and download stops. 

It must be something to do with permissions?  have downloads share only on cache SSD. 

 

Please HELP

No error in the logs or anything. 

 

Thanks 
Sam 

Share this post


Link to post
15 hours ago, dingusdodo said:

Hey, 

 

Installed deluge, Sonarr Jacket with no problem all tested links working well. 

trouble with deluge downloading files,  torrent starts downloading but within seconds the speed starts to drop and download stops. 

It must be something to do with permissions?  have downloads share only on cache SSD. 

 

Please HELP

No error in the logs or anything. 

 

Thanks 
Sam 

Post your docker run command and a screenshot of settings->downloads in deluge

Share this post


Link to post

Thanks for your time! 

 

Here these are. 

Hope this is what you meant about docker run command, took a screenshot of a console.

 

Sam 

Screen Shot 2020-10-11 at 00.01.21.png

Screen Shot 2020-10-10 at 23.45.48.png

Share this post


Link to post
13 minutes ago, dingusdodo said:

Hope this is what you meant about docker run command

Not quite. Edit the docker, change something and change it back, then press apply. Then the docker run command will show

Share this post


Link to post

Everything looks good. I thought maybe it was a case of wrong volume mappings since what you described is a classic symptom of that, but as I said everything looks good. Dunno what causes your issue I'm afraid :/

Share this post


Link to post

Thanks man, ill keep digging, 

PS if you can help me out and do a remote control session let me know, happy to pay you for it. 

 

Thanks 

Sam 

 

Share this post


Link to post
On 5/2/2020 at 7:32 AM, Januszmirek said:

Hello, im using latest deluge docker from ls.io - Deluge 2.0.3-2-201906121747-ubuntu18.04.1

One of the trackers I use has the following rule:

'Due to release stream issues, Versions 2.x Sourced from their PPA (or docker based on PPA) will not work here'

Apparently lsio docker is based on personal package archive. Is there anything I can do to override this? I really like deluge for seeding and i had no other issues with this version so far. Thanks for help;)

Did you ever find a solution to this? Was using the binhex docker but it had a pretty severe memory leak so was hoping to switch over

Share this post


Link to post

Any chance of adding support for Deluge-RBB plugin for this docker - it would make it infinitely more usable (it adds a browse button to WebUI and remote desktop clients)
Currently, if you make no changes it errors out trying to import from common.py. I've tried adding the PYTHONPATH env variable which gets me further, but I stillg et "Cannot import name get_resource" on "from common import get_resource" but I don't see an actual python COMMON.PY anywhere (I see the deluge ones, but none for the actual python package)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.