Jump to content
binhex

[Support] binhex - Plex Pass

932 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

so as for webUI i got that fixed (I have two WAN connections and on PFSense i only updated one port forward not both)

not sure if deleting perm.txt or resetting things back to default but transcoding seems to be working now! thanks for your help

Share this post


Link to post

In the logs I keep getting 

Sqlite3: Sleeping for 200ms to retry busy DB.

Over and over. Is there a setting that I'm missing?

Share this post


Link to post
In the logs I keep getting 
Sqlite3: Sleeping for 200ms to retry busy DB.

Over and over. Is there a setting that I'm missing?


Not that I know of, sounds like your drive is too busy to process the sqlite commits, are you writing to cache drive or array for /config ?

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Share this post


Link to post
3 hours ago, binhex said:


Not that I know of, sounds like your drive is too busy to process the sqlite commits, are you writing to cache drive or array for /config ?

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
 

 

 

Array drive. I disabled cache for now. Migrating to this server, so I don't want cache for a bulk copy. However, no copy was running when I was getting this. Is it normal for plex to show these errors when it's building up the database for the first time?

Share this post


Link to post
8 hours ago, fr0stbyt3 said:
 
Array drive. I disabled cache for now. Migrating to this server, so I don't want cache for a bulk copy. However, no copy was running when I was getting this. Is it normal for plex to show these errors when it's building up the database for the first time?


I've never seen it before but that's probably because I write to ssd cache, I would say ignore it for now and see if it occurs once your using cache drive again

 

personally i would concentrate on getting your data migrated, get that 100% done, get the cache drive re-introduced and then start from the beginning with docker, you dont want to rush these things, small and steady steps is the way to do this.


Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 

Edited by binhex

Share this post


Link to post
5 hours ago, binhex said:


I've never seen it before but that's probably because I write to ssd cache, I would say ignore it for now and see if it occurs once your using cache drive again

 

personally i would concentrate on getting your data migrated, get that 100% done, get the cache drive re-introduced and then start from the beginning with docker, you dont want to rush these things, small and steady steps is the way to do this.


Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 

 

 

I ended up finding a thread on migrating your plex database to a new system. It ended up being so much less of a pain to deal with.

 

After watching it for a while, it would start throwing those errors after 10+ hours of processing metadata. At that point, there were all kinds of issues. I couldn't fix matches anymore. Posters were missing. It was a mess.

 

So then (not that I don't trust you) I downloaded the official docker. Same exact thing. It seems like bulk data import is the issue here.

Share this post


Link to post
1 minute ago, fr0stbyt3 said:

 

I ended up finding a thread on migrating your plex database to a new system. It ended up being so much less of a pain to deal with.

 

After watching it for a while, it would start throwing those errors after 10+ hours of processing metadata. At that point, there were all kinds of issues. I couldn't fix matches anymore. Posters were missing. It was a mess.

 

So then (not that I don't trust you) I downloaded the official docker. Same exact thing. It seems like bulk data import is the issue here.

 

bulk data imports on a array that is limited on write speed (aka unraid array) is very possibly the issue, without cache drive your write speeds will be low, and sqlite is not good at managing unusual situations, such as IO limitations. writing to a cache drive is the way forward, speeds are SIGNIFICANTLY improved when writing to cache drive, i would delete the half baked metadata on your array drive, get that migration finished and then go from a fresh start on cache drive.

 

btw this doesnt have to be like this:-

 

13 hours ago, fr0stbyt3 said:

I disabled cache for now. Migrating to this server, so I don't want cache for a bulk copy

 

simply dont set the shares to use the cache drive and you wont have this issue, it will write straight to the array, i dont use the cache drive to cache writes to shares (as dont many people), so i simply dont set any shares to use it and disable unraid "mover" job done.

Share this post


Link to post

I just redid an install of binhex-plexpass and I get connection refused in the browser when trying to access the ui. Not certain where to go from here. I tried to install the limetech version of plex docker and was able to access ui as soon as the install was done. Any help ?

Share this post


Link to post

If this can help, my supervisord.log file shows the following:

 

Created by...
___.   .__       .__
\_ |__ |__| ____ |  |__   ____ ___  ___
 | __ \|  |/    \|  |  \_/ __ \\  \/  /
 | \_\ \  |   |  \   Y  \  ___/ >    <
 |___  /__|___|  /___|  /\___  >__/\_ \
     \/        \/     \/     \/      \/
   https://hub.docker.com/u/binhex/

2017-04-29 20:46:16.285514 [info] Host is running unRAID
2017-04-29 20:46:16.306854 [info] System information Linux Tower 4.9.19-unRAID #1 SMP PREEMPT Thu Mar 30 08:32:28 PDT 2017 x86_64 GNU/Linux
2017-04-29 20:46:16.329768 [info] PUID defined as '99'
2017-04-29 20:46:16.353821 [info] PGID defined as '100'
2017-04-29 20:46:16.383706 [info] UMASK defined as '000'
2017-04-29 20:46:16.406872 [info] Permissions already set for volume mappings
2017-04-29 20:46:16.430375 [info] TRANS_DIR defined as '/config/transcode'
2017-04-29 20:46:16,658 CRIT Set uid to user 0
2017-04-29 20:46:16,658 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/plexmediaserver.conf" during parsing
2017-04-29 20:46:16,660 INFO supervisord started with pid 5
2017-04-29 20:46:17,662 INFO spawned: 'plexmediaserver' with pid 44
2017-04-29 20:46:17,821 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322146021176 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stdout)>
2017-04-29 20:46:17,821 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322145874000 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stderr)>
2017-04-29 20:46:17,821 INFO exited: plexmediaserver (exit status 255; not expected)
2017-04-29 20:46:17,821 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-29 20:46:18,822 INFO spawned: 'plexmediaserver' with pid 48
2017-04-29 20:46:18,966 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322145327224 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stderr)>
2017-04-29 20:46:18,966 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322146021176 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stdout)>
2017-04-29 20:46:18,966 INFO exited: plexmediaserver (exit status 255; not expected)
2017-04-29 20:46:18,966 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-29 20:46:20,971 INFO spawned: 'plexmediaserver' with pid 52
2017-04-29 20:46:21,168 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322145853952 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stdout)>
2017-04-29 20:46:21,168 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322145874000 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stderr)>
2017-04-29 20:46:21,168 INFO exited: plexmediaserver (exit status 255; not expected)
2017-04-29 20:46:21,168 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-29 20:46:24,173 INFO spawned: 'plexmediaserver' with pid 56
2017-04-29 20:46:24,305 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322146281808 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stdout)>
2017-04-29 20:46:24,305 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47322145326072 for <Subprocess at 47322146280656 with name plexmediaserver in state STARTING> (stderr)>
2017-04-29 20:46:24,305 INFO exited: plexmediaserver (exit status 255; not expected)
2017-04-29 20:46:24,305 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-29 20:46:25,307 INFO gave up: plexmediaserver entered FATAL state, too many start retries too quickly

 

Share this post


Link to post

Me again, this was a permission issue on the main folder create under cache. I deleted the binhex-plexpass folder and recreated the docker instance. Boom, got it.

Share this post


Link to post

Alternately you could have used the chown command on the folder to reassign

 

i believe the docker setting in binhex-plexpass has PUID settings and GUID setting for setting permissions too

Share this post


Link to post

I'm looking for a guide to get Trakt scrobbler installed and running and I am using the Binhex-Plexpass docker. Any links to such or is it not possible?

 

**EDIT** Nevermind. I was overthinking it. I copied the trakt.tv bundle into the Plex plugin folder on AppData, restarted Plex Docker and it showed up in Plex WebUI under Channels for configuration. Derp.

Edited by VelcroBP

Share this post


Link to post

I just noticed something weird.  Why do all my other dockers have a port assigned to them but Plex doesn't?  Plex works fine but wondering why it doesn't show a port being used like my other dockers?  I'm also wondering if this is why I can't get the Plex Unsupported App store working

 

 

 

   
 

Share this post


Link to post
1 hour ago, squirrellydw said:

I just noticed something weird.  Why do all my other dockers have a port assigned to them but Plex doesn't?  Plex works fine but wondering why it doesn't show a port being used like my other dockers?  I'm also wondering if this is why I can't get the Plex Unsupported App store working

 

 

 

   
 

 

its because this docker container is configured for host mode not bridge mode, thus you cant (and dont need to) define port mappings. i have no idea what your trying to get working, but to be honest running in host mode is more likely to make external apps etc working than running in bridge mode.

Share this post


Link to post
9 hours ago, binhex said:

 

its because this docker container is configured for host mode not bridge mode, thus you cant (and dont need to) define port mappings. i have no idea what your trying to get working, but to be honest running in host mode is more likely to make external apps etc working than running in bridge mode.

 

This is what he's talking about, it just allows you to easily install unofficial plugins. I had no issues installing it. All I had to do was extract the zip file and drop it in my plug-ins folder via SMB and it worked instantly. Check you permissions.

Share this post


Link to post

Hi I got a question for config.

 

If i want to use an ssd for transcoding what it have to change in the config files ? 

 

 

thank you

Share this post


Link to post
9 hours ago, francrouge said:

Hi I got a question for config.

 

If i want to use an ssd for transcoding what it have to change in the config files ? 

 

 

thank you

 

if you have a ssd i would strongly recommend using it as a cache drive, then simply move your existing config files over to the ssd, this will significantly speed up all docker containers then, not just plex.

Share this post


Link to post
36 minutes ago, francrouge said:

i got 3 in my cache pool so should i put the fourth one has well ?

because i got like 100Go of metadata in the ssd i dont mind wiping it.

But in the future i want a good solution to backup them. should i put 2 of the cache together and 2 other also together is it possible.

thx

Envoyé de mon Pixel XL en utilisant Tapatalk
 

 

as i don't have any experience of cache pooling for unraid, and as this question isnt directly related to this container i would advise you post this message in the general support area, im sure somebody will answer this.

Share this post


Link to post
Just now, binhex said:

 

as i don't have any experience of cache pooling for unraid, and as this question isnt directly related to this container i would advise you post this message in the general support area, im sure somebody will answer this.

okay thank you

 

Share this post


Link to post

Binhex thanks for the hard work.

 

is there an update coming to this docker to support1.8.1.4139

 

I keep getting this message for the last few days

A Plex Media Server update is available for the server TOWER! 1.8.1.4139

Share this post


Link to post
8 minutes ago, rguinn said:

Binhex thanks for the hard work.

 

is there an update coming to this docker to support1.8.1.4139

 

I keep getting this message for the last few days

A Plex Media Server update is available for the server TOWER! 1.8.1.4139

 

no doubt, its fully automated now so as soon as its available on AUR then it will be built.

Share this post


Link to post
1 minute ago, rguinn said:

nah, thats the official plex docker, what im waiting on  (or my auto build script) is for somebody on AUR (arch user repository) to catch up:- https://aur.archlinux.org/packages/plex-media-server-plexpass/ note the out of date flag.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.