[Support] binhex - qBittorrentVPN


binhex

1337 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@binhex Does the container only use a single .ovpn file from the appdata directory for configuration? Can I put all of the PIA port-forwarding capable server .ovpn files in there so that it can try th

Support for multi remote endpoints and PIA 'Next-Gen' networks now complete, see Q19 and Q20 for details:- https://github.com/binhex/documentation/blob/master/docker/faq/vpn.md

Create a necessary folder in   \\yourservername\appdata\binhex-qbittorrentvpn\qBittorrent    Create a folder called ssl     Open up terminal and type,  

Posted Images

Hello, I've set up this docker and configured for PIA VPN and i'm struggling to get download speeds above 600Kb/s, if I disconnect the VPN I can sustain downloads of 45Mb/s.

I think I have configured it right, however, I think there still might be a configuration error somewhere, but I don't know where to look. Could someone give me hand?

Attach the logs:

supervisord.log

Link to post
8 hours ago, Chomes said:

Hello, I've set up this docker and configured for PIA VPN and i'm struggling to get download speeds above 600Kb/s, if I disconnect the VPN I can sustain downloads of 45Mb/s.

How many different endpoints have you tried? PIA has a bunch with port forwarding enabled, some work much better than others.

Link to post
On 5/2/2020 at 11:17 AM, Highbird said:

Morning Everyone,

 

I've just setup binxhex-qbittorrentvpn using PIA and I'm able to access the web GUI and download torrents, however, if any of the links are magnet links, I can't access them, it refuses to even put them into the Transfers area. When I try to do "register to handle magnet links..." from the 'Tools' drop-down, I get the "To use this feature, the WebUI needs to be accessed over HTTPS" dialogue.

magnet.PNG

I've read through the entire FAQ, searched the forum and only found one person with a sort of similar issue and their fix was to add their subnet/hostnet to the whitelist under 'Authentication' in the 'Web UI' settings and I did that with no change. This is driving me absolutely mad and I feel like I'm missing something super simple.

 

Any assistance would be appreciated. Thank you!

 

Additional info: I am able to use the search, right click -> go to description page -> copy the magnet link and add it via file -> add torrent URL and it will start downloading. If I right click and choose download, I get the box to confirm to start but when I hit download, nothing will happen...but only on certain torrents.

 

 

Were you able to figure this out? Trying to get this working with a docker container on my PR2100

Link to post
9 hours ago, maddhater said:

Were you able to figure this out? Trying to get this working with a docker container on my PR2100

Nope, I still have to open the site, copy the magnet link, and paste it into the 'add torrent link.'

Link to post

I had this working fine when I used PIA as my VPN provider but I switched to AirVPN and had a question about port forwarding. AirVPN has you specify the port(s) you want to forward, like so:



delugeportfor.jpg.0a522ffcfe261c4fb9859d9abe5dec6d.jpg

 

I'm not clear on what port(s) should be forwarded though. Do I specify one of the "Host Ports" listed in the container setup:

delugesetup.jpg.9ec0c93350a5398262e4ea18ccc89a79.jpg

 

or do I specify the "Incoming Port" shown in the Deluge/settings/network:

deluge2-copy.jpg.2fdecc661c65e156f5e84e31f3b13a84.jpg

 

Thanks!

Link to post

Just started getting issue on this container. Is running but i can't access it. This is the only message that keeps repeationg

 

Quote

2020-05-25 10:08:19,241 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2020-05-25 10:08:19,242 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]87.101.95.106:1300

2020-05-25 10:08:19,242 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 Socket Buffers: R=[212992->1048576] S=[212992->1048576]
Mon May 25 10:08:19 2020 UDP link local: (not bound)
Mon May 25 10:08:19 2020 UDP link remote: [AF_INET]87.101.95.106:1300

2020-05-25 10:08:19,241 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2020-05-25 10:08:19,242 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]87.101.95.106:1300

2020-05-25 10:08:19,242 DEBG 'start-script' stdout output:
Mon May 25 10:08:19 2020 Socket Buffers: R=[212992->1048576] S=[212992->1048576]
Mon May 25 10:08:19 2020 UDP link local: (not bound)
Mon May 25 10:08:19 2020 UDP link remote: [AF_INET]87.101.95.106:1300

Wrong Docker

Edited by bugster
Wrong Docker
Link to post
I had this working fine when I used PIA as my VPN provider but I switched to AirVPN and had a question about port forwarding. AirVPN has you specify the port(s) you want to forward, like so:


delugeportfor.jpg.0a522ffcfe261c4fb9859d9abe5dec6d.jpg
 
I'm not clear on what port(s) should be forwarded though. Do I specify one of the "Host Ports" listed in the container setup:

delugesetup.jpg.9ec0c93350a5398262e4ea18ccc89a79.jpg
 
or do I specify the "Incoming Port" shown in the Deluge/settings/network:

deluge2-copy.jpg.2fdecc661c65e156f5e84e31f3b13a84.jpg
 
Thanks!
Your simply configure the app with the incoming port assigned to you from your VPN provider, no other changes are required.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Link to post
1 hour ago, bugster said:

Just started getting issue on this container. Is running but i can't access it. This is the only message that keeps repeationg

 

 

Log attached

 

Wrong Docker

Edited by bugster
Wrong Docker
Link to post

I'm experiencing something odd. This container (and no others) clears its built-in config occasionally. The container settings remain, but the settings inside the app (username/password, speed limiting, and program to run when a download finishes, for example) revert to default after some (but not all!) unraid restarts.

 

I'm sure this is me being dumb and having a setting wrong somewhere. Any thoughts?

Link to post

Hello, I need help with the vpn connect resetting every 10 seconds after I set up a pfsense router. The internet works fine on my LAN and I temp disabled my firewall on pfsense. I use PIA with debug enabled on the docker container and all I get is this:

 

 

```

2020-05-28T00:39:08.858580502Z 2020-05-27 20:39:08,858 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
2020-05-28T00:39:08.858598417Z [debug] iptables chain policies are in place
2020-05-28T00:39:08.858601633Z
2020-05-28T00:39:08.863555207Z 2020-05-27 20:39:08,863 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
2020-05-28T00:39:08.863569562Z [debug] VPN incoming port is 21146
2020-05-28T00:39:08.863572818Z [debug] qBittorrent incoming port is 21146
2020-05-28T00:39:08.863575110Z [debug] VPN IP is 10.36.10.14
2020-05-28T00:39:08.863577381Z [debug] qBittorrent IP is 10.36.10.14

````

 

my env vars are:

 

```

TZ=America/New_York

PUID=1000
PGID=1000
# UMASK=007

VPN_ENABLED=yes
VPN_USER=xxxuser
VPN_PASS=xxxpass
VPN_PROV=pia

STRICT_PORT_FORWARD=yes
ENABLE_PRIVOXY=no

LAN_NETWORK=192.168.1.0/24
NAME_SERVERS=209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1 
ADDITIONAL_PORTS=1234

DEBUG=true
WEBUI_PORT=8091

```

 

I dont see any logs in pfsense out of place. If there's anymore info I need to give let me know! Thanks.

Link to post

Looking for some guidance on a recent issue that has come up. I am no longer able to access the web gui. Docker has been running without issue for quite some time and no settings have been changed. I am not currently using a VPN with this docker.

 

___. .__ .__
\_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___
| __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ /
| \_\ \ | | \ Y \ ___/ > <
|___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \
\/ \/ \/ \/ \/
https://hub.docker.com/u/binhex/

2020-05-28 15:58:13.645829 [info] System information Linux 75fa18a07550 4.19.107-Unraid #1 SMP Thu Mar 5 13:55:57 PST 2020 x86_64 GNU/Linux
2020-05-28 15:58:13.666311 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64'
2020-05-28 15:58:13.683501 [info] PUID defined as '99'
2020-05-28 15:58:13.702333 [info] PGID defined as '100'
2020-05-28 15:58:13.728284 [info] UMASK defined as '000'
2020-05-28 15:58:13.746677 [info] Permissions already set for volume mappings
2020-05-28 15:58:13.766215 [info] VPN_ENABLED defined as 'no'
2020-05-28 15:58:13.781512 [warn] !!IMPORTANT!! VPN IS SET TO DISABLED', YOU WILL NOT BE SECURE
2020-05-28 15:58:13.799223 [info] WEBUI_PORT defined as '8080'
2020-05-28 15:58:13.818814 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-05-28 15:58:13.834956 [info] Starting Supervisor...
2020-05-28 15:58:13,928 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/qbittorrent.conf" during parsing
2020-05-28 15:58:13,929 INFO Set uid to user 0 succeeded
2020-05-28 15:58:13,930 INFO supervisord started with pid 6
2020-05-28 15:58:14,934 INFO spawned: 'start-script' with pid 70
2020-05-28 15:58:14,937 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 71
2020-05-28 15:58:14,938 INFO reaped unknown pid 7 (exit status 0)
2020-05-28 15:58:14,942 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN not enabled, skipping configuration of VPN

2020-05-28 15:58:14,943 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-05-28 15:58:14,943 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-05-28 15:58:14,943 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 140216727155424 for <Subprocess at 140216727158064 with name start-script in state RUNNING> (stdout)>
2020-05-28 15:58:14,943 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 140216727292752 for <Subprocess at 140216727158064 with name start-script in state RUNNING> (stderr)>
2020-05-28 15:58:14,943 INFO exited: start-script (exit status 0; expected)
2020-05-28 15:58:14,944 DEBG received SIGCHLD indicating a child quit
2020-05-28 15:58:14,944 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent config file already exists, skipping copy

2020-05-28 15:58:14,944 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Removing session lock file (if it exists)...

2020-05-28 15:58:14,958 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent not running

2020-05-28 15:58:14,958 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Removing session lock file (if it exists)...

2020-05-28 15:58:14,959 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Attempting to start qBittorrent...

2020-05-28 15:58:14,978 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent process started
[info] Waiting for qBittorrent process to start listening on port 8080...

2020-05-28 15:58:15,089 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent process listening on port 8080

EDIT: My bad seems to have been a port conflict or something. All good.

Edited by Jdiesel
Link to post
28 minutes ago, Jdiesel said:

Looking for some guidance on a recent issue that has come up. I am no longer able to access the web gui. Docker has been running without issue for quite some time and no settings have been changed. I am not currently using a VPN with this docker.

 

EDIT: My bad seems to have been a port conflict or something. All good.

 

Mare sure your VPN is back ON

 

 

Link to post
On 5/27/2020 at 1:45 PM, LeJoker said:

I'm experiencing something odd. This container (and no others) clears its built-in config occasionally. The container settings remain, but the settings inside the app (username/password, speed limiting, and program to run when a download finishes, for example) revert to default after some (but not all!) unraid restarts.

 

I'm sure this is me being dumb and having a setting wrong somewhere. Any thoughts?

I am having the exact same issue. I have seen a couple of other people mention they are also experiencing the same issue but with no resolution. This typically usually happens to me when I lose power or when I update the container.

 

Anyone find the cause or a solution to this?

Link to post
On 5/29/2020 at 1:28 AM, KuroSetsuna29 said:

I am having the exact same issue. I have seen a couple of other people mention they are also experiencing the same issue but with no resolution. This typically usually happens to me when I lose power or when I update the container.

 

Anyone find the cause or a solution to this?

Same here, happens more often when I have a power outage or push an update. Let me know if you find anything, and I'll post here if I find anything as well.

Link to post
16 minutes ago, LeJoker said:

happens more often when I have a power outage

if the loss of settings is happening during a simple restart of the container (and NOT an update), or crash of the host then its def not an issue with the settings being written inside the container and is more likely to be a bug in qbittorrent web ui, anybody done any searches on the current massive issues list to see if there is anything relevant?.

Link to post
18 hours ago, LeJoker said:

Unfortunately it happens a lot on updates, too. 

ok guys i will take a look, but if this is randomly just wiping out the settings due to a qbittorrent bug then there is nothing i can do.

Link to post
11 hours ago, binhex said:

ok guys i will take a look, but if this is randomly just wiping out the settings due to a qbittorrent bug then there is nothing i can do.

Appreciate your effort to look, I was trying to find what was wiping it, but no success. For whatever reason it keeps resetting my /config/qBittorrent/config/qBittorrent.conf to:

[BitTorrent]
Session\Categories=@Variant(\0\0\0\b\0\0\0\x1\0\0\0\x4\0t\0v\0\0\0\n\0\0\0\0)

[Preferences]
Connection\PortRangeMin=58495
Queueing\QueueingEnabled=false
WebUI\Port=8080

As mentioned before this happens both during power outage AND a docker container update.

 

This is the logs after a simulated power outage (removed any IPs):

Created by...
___. .__ .__
\_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___
| __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ /
| \_\ \ | | \ Y \ ___/ > <
|___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \
\/ \/ \/ \/ \/
https://hub.docker.com/u/binhex/

2020-06-02 18:34:11.692943 [info] System information Linux bb8fe788e281 4.19.107-Unraid #1 SMP Thu Mar 5 13:55:57 PST 2020 x86_64 GNU/Linux
2020-06-02 18:34:11.947714 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64'
2020-06-02 18:34:12.228551 [info] PUID defined as '99'
2020-06-02 18:34:12.717080 [info] PGID defined as '100'
2020-06-02 18:34:13.609504 [info] UMASK defined as '000'
2020-06-02 18:34:13.696291 [info] Permissions already set for volume mappings
2020-06-02 18:34:13.878562 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2020-06-02 18:34:15.831281 [info] OpenVPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/DE Frankfurt.ovpn
2020-06-02 18:34:16.088614 [info] VPN remote line defined as 'remote de-frankfurt.privateinternetaccess.com 1198'
2020-06-02 18:34:16.107206 [info] VPN_REMOTE defined as 'de-frankfurt.privateinternetaccess.com'
2020-06-02 18:34:16.124361 [info] VPN_PORT defined as '1198'
2020-06-02 18:34:16.145472 [info] VPN_PROTOCOL defined as 'udp'
2020-06-02 18:34:16.163791 [info] VPN_DEVICE_TYPE defined as 'tun0'
2020-06-02 18:34:16.180681 [info] VPN_PROV defined as 'pia'
2020-06-02 18:34:16.197989 [info] LAN_NETWORK defined as '***.***.***.***/24'
2020-06-02 18:34:16.215885 [info] NAME_SERVERS defined as '***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***,***.***.***.***'
2020-06-02 18:34:16.232985 [info] VPN_USER defined as '*******'
2020-06-02 18:34:16.250541 [info] VPN_PASS defined as '*************'
2020-06-02 18:34:16.268670 [info] VPN_OPTIONS not defined (via -e VPN_OPTIONS)
2020-06-02 18:34:16.285791 [info] STRICT_PORT_FORWARD defined as 'yes'
2020-06-02 18:34:16.303631 [info] ENABLE_PRIVOXY defined as 'yes'
2020-06-02 18:34:16.321203 [info] ADDITIONAL_PORTS not defined (via -e ADDITIONAL_PORTS), skipping allow for custom incoming ports
2020-06-02 18:34:16.337809 [info] WEBUI_PORT defined as '8080'
2020-06-02 18:34:16.651479 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-06-02 18:34:16.668799 [info] Starting Supervisor...
2020-06-02 18:34:51,249 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/qbittorrent.conf" during parsing
2020-06-02 18:34:51,249 INFO Set uid to user 0 succeeded
2020-06-02 18:34:51,775 INFO supervisord started with pid 6
2020-06-02 18:34:52,777 INFO spawned: 'start-script' with pid 167
2020-06-02 18:34:52,778 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 168
2020-06-02 18:34:52,778 INFO reaped unknown pid 7 (exit status 0)
2020-06-02 18:34:52,891 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2020-06-02 18:34:52,891 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-06-02 18:34:52,892 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-06-02 18:34:52,975 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent config file already exists, skipping copy
[info] Removing session lock file (if it exists)...

2020-06-02 18:34:54,835 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.0.1

2020-06-02 18:34:54,838 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.222 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,841 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.69.80 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,844 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,847 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.1.1.1 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,850 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.218 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,854 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,855 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.70.40 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:54,858 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.0.0.1 to /etc/resolv.conf

2020-06-02 18:34:59,179 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Docker network defined as ***.***.***.***/16

2020-06-02 18:34:59,183 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding ***.***.***.***/24 as route via docker eth0

2020-06-02 18:34:59,184 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2020-06-02 18:34:59,184 DEBG 'start-script' stdout output:
default via ***.***.***.*** dev eth0
***.***.***.***/16 dev eth0 proto kernel scope link src ***.***.***.***
***.***.***.***/24 via ***.***.***.*** dev eth0

2020-06-02 18:34:59,185 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2020-06-02 18:34:59,187 DEBG 'start-script' stdout output:
iptable_mangle 16384 1
ip_tables 24576 3 iptable_filter,iptable_nat,iptable_mangle

2020-06-02 18:34:59,188 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2020-06-02 18:35:01,912 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2020-06-02 18:35:01,913 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD DROP
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -s ***.***.***.***/16 -d ***.***.***.***/16 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --sport 1198 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -s ***.***.***.***/24 -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -s ***.***.***.***/24 -d ***.***.***.***/16 -i eth0 -p tcp -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s ***.***.***.***/16 -d ***.***.***.***/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --dport 1198 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d ***.***.***.***/24 -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s ***.***.***.***/16 -d ***.***.***.***/24 -o eth0 -p tcp -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT

2020-06-02 18:35:01,914 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2020-06-02 18:35:02,141 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Starting OpenVPN...

2020-06-02 18:35:15,140 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:15 2020 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible

Tue Jun 2 18:35:15 2020 OpenVPN 2.4.9 [git:makepkg/9b0dafca6c50b8bb+] x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [PKCS11] [MH/PKTINFO] [AEAD] built on Apr 20 2020
Tue Jun 2 18:35:15 2020 library versions: OpenSSL 1.1.1g 21 Apr 2020, LZO 2.10

2020-06-02 18:35:15,141 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] OpenVPN started

2020-06-02 18:35:15,141 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:15 2020 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2020-06-02 18:35:15,623 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:15 2020 CRL: loaded 1 CRLs from file [[INLINE]]

2020-06-02 18:35:15,623 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:15 2020 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]***.***.***.***:1198

2020-06-02 18:35:15,624 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:15 2020 UDP link local: (not bound)
Tue Jun 2 18:35:15 2020 UDP link remote: [AF_INET]***.***.***.***:1198

2020-06-02 18:35:16,073 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:16 2020 [ed9dcd625272e72363c697b48a7d33de] Peer Connection Initiated with [AF_INET]***.***.***.***:1198

2020-06-02 18:35:22,586 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:22 2020 TUN/TAP device tun0 opened
Tue Jun 2 18:35:22 2020 /usr/bin/ip link set dev tun0 up mtu 1500

2020-06-02 18:35:22,587 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:22 2020 /usr/bin/ip addr add dev tun0 local ***.***.***.*** peer ***.***.***.***

2020-06-02 18:35:22,588 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:22 2020 /root/openvpnup.sh tun0 1500 1558 ***.***.***.*** ***.***.***.*** init

2020-06-02 18:35:22,593 DEBG 'start-script' stdout output:
Tue Jun 2 18:35:22 2020 Initialization Sequence Completed

2020-06-02 18:35:22,914 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Port forwarding is enabled
[info] Checking endpoint 'de-frankfurt.privateinternetaccess.com' is port forward enabled...

2020-06-02 18:35:23,378 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to curl https://www.privateinternetaccess.com/vpninfo/servers?version=82...


2020-06-02 18:35:28,711 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Curl successful for https://www.privateinternetaccess.com/vpninfo/servers?version=82, response code 200


2020-06-02 18:35:29,006 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] PIA endpoint 'de-frankfurt.privateinternetaccess.com' is in the list of endpoints that support port forwarding

2020-06-02 18:35:29,006 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] List of PIA endpoints that support port forwarding:-
[info] ca-toronto.privateinternetaccess.com

2020-06-02 18:35:29,006 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ca-montreal.privateinternetaccess.com
[info] ca-vancouver.privateinternetaccess.com
[info] de-berlin.privateinternetaccess.com
[info] de-frankfurt.privateinternetaccess.com
[info] sweden.privateinternetaccess.com
[info] swiss.privateinternetaccess.com
[info] france.privateinternetaccess.com
[info] czech.privateinternetaccess.com
[info] spain.privateinternetaccess.com
[info] ro.privateinternetaccess.com
[info] israel.privateinternetaccess.com
[info] Attempting to get dynamically assigned port...

2020-06-02 18:35:29,098 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to curl http://***.***.***.***:2000/?client_id=***********2bfb6f16f1d661128b9631734ac4b10e42826814e6d9938802a15...

2020-06-02 18:35:29,976 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Curl successful for http://209.222.18.222:2000/?client_id=***********2bfb6f16f1d661128b9631734ac4b10e42826814e6d9938802a15, response code 200

2020-06-02 18:35:29,998 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully assigned incoming port 33095

2020-06-02 18:35:29,998 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address...

2020-06-02 18:35:30,111 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '***.***.***.***'

2020-06-02 18:35:30,130 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to get external IP using Name Server 'ns1.google.com'...

2020-06-02 18:35:30,486 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully retrieved external IP address ***.***.***.***

2020-06-02 18:35:30,777 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent listening interface IP ***.***.***.*** and VPN provider IP ***.***.***.*** different, marking for reconfigure

2020-06-02 18:35:30,781 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent not running

2020-06-02 18:35:30,786 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Privoxy not running

2020-06-02 18:35:30,786 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent incoming port 6881 and VPN incoming port 33095 different, marking for reconfigure

2020-06-02 18:35:30,858 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Removing session lock file (if it exists)...

2020-06-02 18:35:30,859 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Attempting to start qBittorrent...

2020-06-02 18:35:32,782 DEBG 'watchdog-script' stderr output:
WARNING: CPU random generator seem to be failing, disable hardware random number generation

WARNING: RDRND generated: 0xffffffff 0xffffffff 0xffffffff 0xffffffff


2020-06-02 18:35:33,777 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent process started
[info] Waiting for qBittorrent process to start listening on port 8080...

2020-06-02 18:35:34,274 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] qBittorrent process listening on port 8080

2020-06-02 18:35:37,285 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Attempting to start Privoxy...

2020-06-02 18:35:38,453 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Privoxy process started
[info] Waiting for Privoxy process to start listening on port 8118...

2020-06-02 18:35:38,457 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Privoxy process listening on port 8118

 

Link to post

Ok, google has been zero help with this one strangely.

 

Just got this docker installed and all went smooth using PIA with Canada server so that port forwarding will be enabled.

 

The issue I am having is how do I see what port I am being assigned from PIA so that I can put that into qbittorrent?

 

All I can find online is to run the PIA port forward script but I did that and it just says port forwarding is already enabled with no further information.

Link to post
Ok, google has been zero help with this one strangely.
 
Just got this docker installed and all went smooth using PIA with Canada server so that port forwarding will be enabled.
 
The issue I am having is how do I see what port I am being assigned from PIA so that I can put that into qbittorrent?
 
All I can find online is to run the PIA port forward script but I did that and it just says port forwarding is already enabled with no further information.
You don't need to configure qbitorrent, it's all done for you

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Link to post
On 6/3/2020 at 9:52 PM, binhex said:

You don't need to configure qbitorrent, it's all done for you

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

Oh, so the port it qbittorrent is already the forwarded port? And it will update the port when it inevitably changes down the road? Very nice!

 

I realized I was only pinging tcp and that is why it failed, when I tried via another method ping succeeded.

 

Very nice plugin, super simple to setup!

Edited by TexasUnraid
Link to post

Hey Guys,

Had my PC that runs qbittorrentVPN loose power today. When it came back online all the torrents were gone(I was seeding a few)(and I definitely did not have any filters on) . I checked the BT_Backup folder and it seems that all the torrent files are there (including fast resume which were not empty). I did notice that some of the settings had changed, including download location, which I changed back. As I was seeding to private trackers I went and checked them and they all say my torrents are still seeding. I cannot add any new torrents now. BTW I also was running the delugevpn and that seems unaffected. I have done all the checks (more then enough disk space allocated) / restarts that I could think of. Does anyone have any suggestions? I do not really want to start a new container right now as I had downloaded the files into the docker container as I had problem with saving them into my windows mounted drive (lots of the folders ended in a '.'), so it will be very time consuming moving files across. Also I have checked the logs and couldn't see anything that seemed seriously wrong. Any help is appreciated thanks!

Edited by Devon
Forgot to add that I had looked at the logs
Link to post

I have this container running, but everytime I try and access the webui, I get the plaintext of the website instead of the right MIME type, any idea what I did wrong?

 

<!DOCTYPE html> <html lang="${LANG}"> <head> <meta charset="UTF-8" /> <title>qBittorrent QBT_TR(Web UI)QBT_TR[CONTEXT=OptionsDialog]</title> <link rel="icon" type="image/png" href="images/skin/qbittorrent32.png" /> <link rel="icon" type="image/svg+xml" href="images/skin/qbittorrent-tray.svg" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/login.css?v=${CACHEID}" /> <noscript> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/noscript.css?v=${CACHEID}" /> </noscript> <script src="scripts/login.js?locale=${LANG}&v=${CACHEID}"></script> </head> <body> <noscript id="noscript"> <h1>QBT_TR(JavaScript Required! You must enable JavaScript for the Web UI to work properly)QBT_TR[CONTEXT=HttpServer]</h1> </noscript> <div id="main"> <h1>qBittorrent QBT_TR(Web UI)QBT_TR[CONTEXT=OptionsDialog]</h1> <div id="logo" class="col"> <img src="images/skin/qbittorrent-tray.svg" alt="qBittorrent logo" /> </div> <div id="formplace" class="col"> <form id="loginform" method="post" onsubmit="submitLoginForm();"> <div class="row"> <label for="username">QBT_TR(Username)QBT_TR[CONTEXT=HttpServer]</label><br /> <input type="text" id="username" name="username" autocomplete="username" /></div> <div class="row"> <label for="password">QBT_TR(Password)QBT_TR[CONTEXT=HttpServer]</label><br /> <input type="password" id="password" name="password" autocomplete="current-password" /></div> <div class="row"> <input type="submit" id="login" value="QBT_TR(Login)QBT_TR[CONTEXT=HttpServer]" /> </div> </form> </div> <div id="error_msg"></div> </div> </body> </html>

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.