stFfn

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stFfn

  1. does noone have an idea how to fix this? 😕
  2. i had the same issue. after the latest update netdata didnt work. everyone who has the same issue just go back go the version before. netdata/netdata:v1.31.0
  3. Ok Thx. now the server is reachable
  4. im not talking about ark i was talking about the forest
  5. well i still cant see the server on the internet list. i forwarded the port 27015 to my unraid server port 27015 tcp and udp. do i have to do anything else? somthing in the forest cfg file?
  6. no i mean i disabled all domain stuff for the forest. i didnt disable stuff for my other dockers
  7. ok i disabled all domain stuff and just portforwarded 27015 to my unraid server. now lets wait and see if it works.
  8. thanks is there anything special i have to to that my friends can play on this server? do i have to create a dns entry on my domain and use nginx to forward to this docker? or am i thinking to complicated?
  9. hmm well i didnt change anything and all of a suddon i can connect -.-
  10. No i have not tryed to disable it. do i have to let the docker keep running? i stoped it because it didnt work and i didnt want the resources to be wasted ^^
  11. it was set to true the whole time i have a pihole but not for this IP... i use it manually
  12. i started and stoped the server plenty of times and there is no difference... i cant connect to the server because the version does not match. how can i update the version of the game in the docker? is there a manuel command?
  13. hey i´ve installed this docker with the forest from the appstore. the setup works without a flaw. but when i try to connect it tells me that the server running a different version. (and the ping is kinda high for local???) the docker is up to date. (yes i know its turned off right now)
  14. 6.10 Rc1 and no content as well. and yes i have eth0 selected and the daemon is running.
  15. ## Version 2021/05/18 # make sure that your dns has a cname set for organizr server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name organizr.*; include /config/nginx/ssl.conf; client_max_body_size 0; # enable for ldap auth, fill in ldap details in ldap.conf #include /config/nginx/ldap.conf; # enable for Authelia #include /config/nginx/authelia-server.conf; location / { # enable the next two lines for http auth #auth_basic "Restricted"; #auth_basic_user_file /config/nginx/.htpasswd; # enable the next two lines for ldap auth #auth_request /auth; #error_page 401 =200 /ldaplogin; # enable for Authelia #include /config/nginx/authelia-location.conf; auth_request /auth-0; include /config/nginx/proxy.conf; include /config/nginx/resolver.conf; set $upstream_app organizr; set $upstream_port 80; set $upstream_proto http; proxy_pass $upstream_proto://$upstream_app:$upstream_port; } # Optional redirect server errors to organizr error pages #error_page 400 402 403 404 405 408 500 502 503 504 $scheme://$host/?error=$status; }
  16. because i had an issue with a later version of it.. (cant remember what it was) i didnt know there are error logs of nginx ^^ 2021/07/21 23:25:21 [error] 679#679: *1235 auth request unexpected status: 404 while sending to client, client: 162.158.92.159, server: organizr.*, request: "GET /favicon.ico HTTP/1.1", host: "organizr.mydomain.de", referrer: "https://organizr.mydomain.de/" but im not really sure what this means 😕
  17. ohhhhh. i missunderstood. i thought you meant i am actually using organizer.DOMAIN.com.... and not my own domain organizer is up to date. swag is almost up to date. im staying on that version because i had issues with a later version. and these are all my docker container and i dont think unraid has a nginx installed nativly that interferes with only one docker. do you thing its the swag version that is causing the problem?
  18. where do you see the domain.com? could you please pinpoint it to me? i see organizr.* in the config.
  19. why would i use organizr.domain.com? of course im using my own domain.. where did you see that i use organizr.domain.com? the swag and organizr dockers are up to date. i dont know how anything else with nginx could interfere? port 443 is redirected to swag. how could anything else be taking over only this docker but not the others that im running?
  20. Hello? didnt you see my other messages?
  21. Docker Name: Organizr Config: Cloudflare entry: and when i try to reach itexternal : 500 Internal Server Error and Internal as well: 500 Internal Server Error
  22. no it says site not reachable
  23. Well the files are there...