Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - Lidarr

21 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

linuxserver_medium.png

 

Application Name: Lidarr

Application Site: https://github.com/lidarr/Lidarr

Docker Hub: https://hub.docker.com/r/linuxserver/lidarr/

Github: https://github.com/linuxserver/docker-lidarr

 

Please post any questions/issues relating to this docker you have in this thread.

 

If you are not using Unraid (and you should be!) then please do not post here, instead head to linuxserver.io to see how to get support.

Edited by linuxserver.io

Share this post


Link to post

Thanks for the docker. I am getting this error when attemping to import:

 

Lidarr has lost it's connection to the backend and will need to be reloaded to restore functionality.
Lidarr will try to connect automatically, or you can click reload below.
This happens on chrome / firefox / edge. It presents a problem as the pages reloads and then just starts to import all over again. Let me know what other info would help.

Share this post


Link to post

Happens to me as well.  It is doing a lot of backend work right now though. I'm curious if that will change once everything is imported and corrected.  I do have a question about not finding artist.  I can't seem to find Jay-Z or J Cole of all people.  Any advice on what I could do to import them?  Thanks!

Share this post


Link to post
On 02/03/2018 at 5:49 PM, sparklyballs said:

both of the above questions would be better suited to asking lidarr dev team directly as they're both issues with the app itself rather than specifically our container

 

you can either raise issues here https://github.com/lidarr/Lidarr

 

or speak to them via their discord channel https://discord.gg/8Y7rDc9

 

 

 

FWIW I have been running the volkion container for months now, and have just switched to the linuxserver.io container (because they rock). I am seeing the same error as reported above, while configuring the application (and wasn't on the volkion container. I assume that the version of the app within the container is not necessarily the same. Off to get some dinner but will dig a bit more and see if I can find some info that is a bit more helpful.

Share this post


Link to post
3 hours ago, Ding Dong Del said:

 

FWIW I have been running the volkion container for months now, and have just switched to the linuxserver.io container (because they rock). I am seeing the same error as reported above, while configuring the application (and wasn't on the volkion container. I assume that the version of the app within the container is not necessarily the same. Off to get some dinner but will dig a bit more and see if I can find some info that is a bit more helpful.

 

I haven't been able to find any more info.

 

Things I have tried.

Changed logging to debug, and then trace - have seen the backend disconnection error messages, but nothing captured in either of these files.

I have lidarr set up behind an nginx reverse proxy, and get the same error regardless of whether I am going direct via a local addressed, or via the external address.

 

will keep digging

Share this post


Link to post
5 minutes ago, Ding Dong Del said:

 

I haven't been able to find any more info.

 

Things I have tried.

Changed logging to debug, and then trace - have seen the backend disconnection error messages, but nothing captured in either of these files.

I have lidarr set up behind an nginx reverse proxy, and get the same error regardless of whether I am going direct via a local addressed, or via the external address.

 

will keep digging

 

volkion lidarr is the same as ours (using our baseimage in fact)

Share this post


Link to post

I too just tried Lidarr and had the same issue.  Have a decent sized music library.  Gave up for now, will wait for Lidarr to stabilize some and try it again.  Looking forward to moving away from headphones.

Share this post


Link to post

I've just switched from the binhex docker as this one has a higher version number.  No problems with disconnects on that version, but the same problem is happening to me as well

Share this post


Link to post
5 hours ago, SavellM said:

Likewise, also getting the disconnects every 5mins give or take.

 

 

working with the lidarr team we have hopefully fixed this 

 

pull the latest image 

Share this post


Link to post

Quick question, does my folder structure have to be based on artists, and then with albums folders nested in those artist folders?

 

As of now I have all my music in folders named:

Artist - Album (year) [FLAC] {releaseID}

nvm, Im asking this in the Lidarr discord instead.

Edited by JohanSF

Share this post


Link to post
14 hours ago, sparklyballs said:

 

 

working with the lidarr team we have hopefully fixed this 

 

pull the latest image 

 

So far it is working. It it finally able to scan all my folders and I was able to hit import the matched artists and it completed!!

Share this post


Link to post

I keep getting No files found are eligible for import in after the files are downloaded, both SAB and LIDARR are set to 777 for chown permissions.  Attached a log file. Anyone got some ideas?

Lidarr.txt

Edited by kaine1688

Share this post


Link to post

You don't have a data mapped to the app with the exact same path mappings as your download client

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
8 hours ago, Squid said:

You don't have a data mapped to the app with the exact same path mappings as your download client

Did not realize the /data has to have the exact same mapping as downloader, had it pointed directly at the music folder. Thank you sir.

Share this post


Link to post

anyone using this having trouble with the indexers? For some reason it just constantly says indexers unavailable... i have gone in and tested the connection to them and it will test just fine but when i go to search it will give an error that 4 of 5 indexers arent working. i have double checked each indexer in radarr and sonarr and they work just fine. I realise this isnt really an issue for the docker setup as such but just curious if anyone had similar issues and resolved it. Cant seem to find any relevant info when i google the issue. 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Hi, I'm getting the following error:

 

Quote

[Error] DownloadedTracksImportService: Import failed, path does not exist or is not accessible by Lidarr: /data/complete/

 

I believe my mappings are correct:

 

29OWlyj.png

 

Internal Lidarr log (many like this):

19-1-7 21:20:10.1|Error|DownloadedTracksImportService|Import failed, path does not exist or is not accessible by Lidarr: /data/complete/Stevie_Ray_Vaughan_And_Double_Trouble-Texas_Flood-(Legacy_Edition)-2CD-2013-404

Edited by mcjfauser

Share this post


Link to post
4 hours ago, mcjfauser said:

Hi, I'm getting the following error:

 

 

I believe my mappings are correct:

 

29OWlyj.png

 

Internal Lidarr log (many like this):

19-1-7 21:20:10.1|Error|DownloadedTracksImportService|Import failed, path does not exist or is not accessible by Lidarr: /data/complete/Stevie_Ray_Vaughan_And_Double_Trouble-Texas_Flood-(Legacy_Edition)-2CD-2013-404

Wrong support thread. You're using Binhex's container, not ours.

Share this post


Link to post
8 hours ago, j0nnymoe said:

Wrong support thread. You're using Binhex's container, not ours.

I have both installed, that was just a part of the troubleshooting. Same issue with Binhex.

 

I'll post there instead though seems as it's the active one in this screenshot.

Share this post


Link to post

What's up with the memory usage on this docker, it's eating it all up and keeps growing out of control.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now