Fuggin

Members
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fuggin

  1. Just using unbalance to move files around...keeps saying there isn't enough space even though I have 50TB of free space available.
  2. As title says, for some reason I can't write files to the following disks: 9, 14, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23 10,11 are on the excluded list...gonna pull them soon. I have moved the disks to other slots in the server, checked all connections, check global shares, etc...diskspeed benchmarks the drives fine still can't write to them. Looking for ideas and where else to look. tower-diagnostics-20211117-1901.zip
  3. Yeah then I am really confused...I know I didn't assign a data drive to a parity slot...I've done this before...it just doesn't make sense what happened. All my drives showed up...I assigned my new parity drives first because their serial numbers were unique and similar enough, then the rest were the data drives that were in the system already...I just when down the line and re-assigned them. I started the array, it asked to rebuild the parity drives and it went ahead and did so. It finished rebuilding overnight, I woke up and 48TB was gone.
  4. So...I know what I did wrong...and I thought I have done this many times and never had problems. I hit new config in tools, added the larger, new parity drives, rearranged the physical locations of the data disks AND their order in the array..... Pretty sure that did the damage. Lesson learned...
  5. Thank you. I am going to look into Sonarr logs and see if there was something there that caused the files to get deleted since it was mostly TV media files.
  6. I am absolutely certain...My array was 97% full while it was rebuilding....it was almost done rebuilding when I went to bed. Woke up and blammo....array was only 60% full...it's just bizarre.
  7. I never move them manually....it's all handled by sabnzbd/radarr/sonarr.... All I know is that all I did was install new larger parity drives and this happened. I am not worried about the data loss but I just need help knowing where to look and seeing what happened so I don't do it again. This is the first time since I started using Unraid (2012-2013-ish) that I have lost this much data. As for the img sizes...I don't know.....did that so long ago...
  8. TV_Shows share...odd thing though, not everything in that share was lost...just about 10-20 files still remained. I looked through the files and can't find anything that would have caused their deletion...
  9. I had it in maintenance mode in case I need to check disk integrities. Sorry...I started the array and redid the diags. tower-diagnostics-20211102-1322.zip
  10. Well...crap...I didn't know that...ok...gonna leave it off from here on out... Anyways...any insight on what caused the data loss would be helpful...if the data drives are fine, can I still put my old parity drives back and rebuild the array?
  11. Yes...my corrections were set on (I have always had it on, assuming the whole point was to write corrections on the array if there was a problem)....the timing of the upgrading the parity drives with my monthly parity scheduler messed it up I think....I've uprgraded parity drives before but this is the first time I have ever lost data as a result. Diags attached...thanks for the help. tower-diagnostics-20211102-1238.zip
  12. I updated my dual parity drives and the parity was rebuilding when the scheduler happened to take over and wrote corrections to the re-building parity causing me to lose about half of my array data. Can I put the old dual parity drives back in and rebuild the array from them?
  13. Hello. App won't update the harddrives in my array even with the run command in the docker console. Still has 2 older harddrives showing that I removed.
  14. I deleted my cache pools and reinstalled them...this time one of them went to btrfs and the other went to xfs and now they both work. I still don't understand why.
  15. Great app but sends alot of errors to logs...probably needs to be updated for the newer versions on unraid. I'll deal with it until it becomes unusable I guess.
  16. sabnzbd: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker create --name='sabnzbd' --net='bridge' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -e 'UMASK'='002' -l net.unraid.docker.managed=dockerman -l net.unraid.docker.webui='http://[IP]:[PORT:8080]' -l net.unraid.docker.icon='https://hotio.dev/webhook-avatars/sabnzbd.png' -p '8080:8080/tcp' -v '/mnt/cache/appdata/sabnzbd':'/config':'rw' -v '/mnt/sabdownloads/':'/data':'rw' -v '/mnt/sabcomplete-cache/':'/mnt/sabcomplete-cache':'rw' 'hotio/sabnzbd' radarr: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker create --name='radarr' --net='bridge' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -e 'UMASK'='002' -e 'ARGS'='' -e 'DEBUG'='no' -l net.unraid.docker.managed=dockerman -l net.unraid.docker.webui='http://[IP]:[PORT:7878]' -l net.unraid.docker.icon='https://raw.githubusercontent.com/docker-hotio/unraid-templates/master/hotio/img/radarr.png' -p '7878:7878/tcp' -v '/mnt/cache/appdata/radarr':'/config':'rw' -v '/mnt/sabcomplete-cache/':'/data':'rw' -v '/mnt/user/Movies/1080p/':'/media':'rw' 'hotio/radarr' sonarr: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker create --name='sonarr' --net='bridge' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -e 'UMASK'='002' -e 'ARGS'='' -e 'DEBUG'='no' -l net.unraid.docker.managed=dockerman -l net.unraid.docker.webui='http://[IP]:[PORT:8989]' -l net.unraid.docker.icon='https://raw.githubusercontent.com/docker-hotio/unraid-templates/master/hotio/img/sonarr.png' -p '8989:8989/tcp' -v '/mnt/cache/appdata/sonarr':'/config':'rw' -v '/mnt/user/TV_Shows/':'/media':'rw' -v '/mnt/sabcomplete-cache/':'/data':'rw' 'hotio/sonarr' tower-diagnostics-20211004-0958.zip
  17. I have installed 2 new cache pools, 1 for TV and another for Movies. I have my TV share linked to my TV cache pool and set to Yes and Movies share linked to my Movies cache pool and set to Yes. When my downloader downloads the media and finishes unpacking, it is bypassing my cache pools and moving the media directly to the TV/Movies shares on the array. (Cache pool is not full and I don't have user0 in the docker paths) Any ideas?
  18. Still won't work...I don't know why limetech just can't post an invite link instead of linking through the forum. If someone can just invite me, here's my discord username: Fuggin#3966
  19. Still didn't work...I am logged into Discord on the computer and mobile app. I tried the mobile QR scanner, says I am ready to talk but the channel doesn't show up then I get an error page on here.
  20. Still won't work....I already have a discord account...I think it is trying to create a new account based on this forum account. I tried to just scan the QR code provided on my mobile discord and nothing shows up on the mobile discord and I get an error on here.
  21. What happened to the template repositories in the docker tab?
  22. Can you post the invite link or the QR code?
  23. Also...is there a trick to just convert only files with remux in the file name?