[Support] ich777 - Gameserver Dockers


Recommended Posts

23 minutes ago, Bowen Ge said:

and everytime i edit the file and restart the service all of those config files are reset, wondering where can i update the config

Please post a screenshot from your template configuration.

Link to comment
34 minutes ago, ich777 said:

Please post a screenshot from your template configuration.

i just copy the contenct of caves/cave_server.ini to caves.server.ini and delete the cave_server.ini and it works fine now.

 

the resetting part was mainly i being stupid that edtting files when the container is running.

  • Like 1
Link to comment
4 hours ago, sampao25 said:

I can't seem to get the Game.ini to load no matter where I put it. Any advice?

The file should be created automatically from what I know at the first start should be located in: '.../Insurgency/Saved/Config/LinuxServer' and should be empty.

 

What or where have you put the file and also can you send the log from a startup from the container?

Link to comment

I'm running an ich777/terrariaserver and an ich777/steamcmd:valheim docker on my Unraid server. When attempting to add the Arma3 server I noticed that it only let me 'update' it, and it instead updated the valheim server.

 

I assume I'm using your containers wrong...? It doesn't seem to be possible to have two dockers based on steamcmd installed at the same time, even though they should pull and run completely different games. (none of the 'ich777/steamcmd:XXX' can be installed in parallel).

Edited by BentoFox
Link to comment
I'm running an ich777/terrariaserver and an ich777/steamcmd:valheim docker on my Unraid server. When attempting to add the Arma3 server I noticed that it only let me 'update' it, and it instead updated the valheim server.
 
I assume I'm using your containers wrong...? It doesn't seem to be possible to have two dockers based on steamcmd installed at the same time, even though they should pull and run completely different games. (none of the 'ich777/steamcmd:XXX' can be installed in parallel).
Go to the CA App, scroll down and click on Settings, then set the option: "Allow install of second instance" to "Yes" and click Apply.

Now you can install a second SteamCMD container.

I used to run 9 different SteamCMD containers at the same time. wink.gif

Sent from my C64


Link to comment
1 hour ago, ich777 said:

Go to the CA App, scroll down and click on Settings, then set the option: "Allow install of second instance" to "Yes" and click Apply.

Now you can install a second SteamCMD container.

I used to run 9 different SteamCMD containers at the same time. wink.gif

Sent from my C64

 

 

Thanks a ton! That will be exactly what I was looking for. :)

  • Like 1
Link to comment
37 minutes ago, ich777 said:

The official community servers are not out yet and even if you get it to work they are pretty unstable from what I know...

Or am I wrong?

*deleted*

 

Edit:

 

ACTUALLY!! Just saw this update from Coffee Stain.  They actually cite the wiki article I linked you earlier. So it actually is more functional now. 

 

State of Dedicated Servers in Satisfactory - https://www.youtube.com/watch?v=Nn-1s87JJxc

 

 

Edited by DazedAndConfused
  • Like 1
Link to comment

@DazedAndConfused, @BinaryConstruct, @sala & @Jess3

 

Template for Satisfactorio is uploaded and will be available in the next few hours in the CA App.

Please keep in mind this is a experimental build, if you want to connect to the server you have to actually install the experimental client on your local computer through Steam or Epic and you will then have the option "Server Manager" in the main menu which you then can connect to the container.

 

Also please ignore the messages in the log about steamclient.so, it is getting loaded correctly but it complains as always in most of the dedicated servers about it.

 

Container is tested and working just fine. ;)

 

grafik.thumb.png.e627f41967a7d8136d9372839e3f2e6d.png

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
3 minutes ago, ich777 said:

@DazedAndConfused, @BinaryConstruct, @sala & @Jess3

 

Template for Satisfactorio is uploaded and will be available in the next few hours in the CA App.

Please keep in mind this is a experimental build, if you want to connect to the server you have to actually install the experimental client on your local computer through Steam or Epic and you will then have the option "Server Manager" in the main menu which you then can connect to the container.

 

Also please ignore the messages in the log about steamclient.so, it is getting loaded correctly but it complains as always in most of the dedicated servers about it.

 

Container is tested and working just fine. ;)

 

Wow, I was just thinking about you making a template for this. Crazy fast! Thanks!

Edited by monchee
Link to comment
4 hours ago, Polybius said:

Hi, could I get some help with the jsdos docker? I think I set things up proper but it seems to be constantly restarting because something is wrong but I'm not sure what.

Thank you for the report!

Will look into this ASAP and report back.

Link to comment

I just installed the container from the community apps page (left all settings as default) and all i get is this same console output looped

 

---Checking if UID: 99 matches user---
usermod: no changes
---Checking if GID: 100 matches user---
usermod: no changes
---Setting umask to 0000---
---Checking for optional scripts---
---No optional script found, continuing---
---Starting...---
---Update SteamCMD---
---Update Server---
---Prepare Server---
---Server ready---
---Start Server---
/opt/scripts/start-server.sh: line 76: cd: /serverdata/serverfiles/Engine/Binaries/Linux: No such file or directory
/opt/scripts/start-server.sh: line 77: ./UE4Server-Linux-Shipping: No such file or directory

 

Link to comment

Thank you for the Satisfactory template @ich777! I was literally in the midst of spinning up a dedicated server on a VM and stumbled across this. :)

 

I do however seem to have some weird anomaly with trying to connect (it is likely a me problem as I can't find any reports of the same issues happening with someone else). This happens with both Windows Server (via Steam app) and Linux (via steamcmd).

 

When I try and connect to the game server, my logs are spammed with the following (the IP is from my Steam client on my gaming PC):

 

Quote

[2021.10.27-01.21.53:049][965]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:049][965]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:049][965]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:049][965]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:082][966]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:082][966]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:082][966]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:116][967]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:116][967]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:116][967]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:116][967]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:149][968]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:149][968]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:149][968]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:182][969]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:182][969]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:182][969]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:216][970]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:216][970]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:216][970]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:249][971]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:249][971]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:249][971]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:249][971]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:282][972]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:283][972]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:283][972]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:316][973]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:316][973]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:316][973]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:316][973]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:349][974]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:349][974]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123
[2021.10.27-01.21.53:349][974]LogNet: NotifyAcceptingConnection accepted from: 192.168.1.6:45123

 

None of the server info loads in Game on my client (game thinks the server is offline).

 

I understand this is all still experimental, but has anyone else had this same issue as yet?

 

EDIT: Fixed my own issue; turns out I made an unnecessary port change (tried connecting to 7777 instead of 15777). Swapped to 15777 and now it loads. 

Edited by evakq8r
  • Like 1
Link to comment

Installed from CA with defaults minus set an ip instead of bridging the network.  I logged into server, created a world, and then went and added some of my local saves.  Switching between world saves is a bit buggy, seems to error then the next time it works.  So far so good for experimental.  I'll need to play more.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.