[Support] binhex - DelugeVPN


8752 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

1 hour ago, Paul_Ber said:

Ok like said I am running this Docker but I don't understand the port Forwarding?

what dont you understand about it?, its simply a port that is supplied by your vpn provider that you configure the app to use as the 'incoming port'

Link to post
  • Replies 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK guys, multi remote endpoint support is now in for this image please pull down the new image (this change will be rolled out to all my vpn images shortly).   What this means is that the im

There has been an issue raised on GitHub related to tracker announce request IP leakage under certain circumstances, after careful review of iptables i have tightened up the rules to prevent this. A n

I wanted to summarize how I got Mullvad working with DelugeVPN as I had to piece together several "solutions" from different comments in this thread and there was some incorrect info; likely old.

Posted Images

31 minutes ago, binhex said:

what dont you understand about it?, its simply a port that is supplied by your vpn provider that you configure the app to use as the 'incoming port'

When you generate the openvpn config at Airvpn it selects 443 but is that different than the forwarded port?  On Airvpn I already had the forwarded port setup from before. 

 

I put the port in Deluge.

20210111_074248.thumb.jpg.f7b37ef17f4a3cb4a25c16b6a856a7b2.jpg

 

Not downloading on a test Ubuntu torrent. 

Screenshot_20210111-074132_Chrome.thumb.jpg.bde42c8f42ef0d08c273c86de0d1d196.jpg

 

 

This is from Airvpn forwarded ports page.

20210111_074612.thumb.jpg.7b2e9a6ea7db71e5ff594fd04e75f25c.jpg

Link to post
1 minute ago, Paul_Ber said:

When you generate the openvpn config at Airvpn it selects 443 but is that different than the forwarded port?

yes, port 443 will be the port used to connect to airvpn NOT the port forward.

Link to post
18 minutes ago, binhex said:

yes, port 443 will be the port used to connect to airvpn NOT the port forward.

I see these 2 addresses in the logs.

I deleted the port forward at Airvpn and requested a new one, updated Deluge incoming port then the download started then speed went lower until it stopped. 

20210111_074612.thumb.jpg.38611f99e88a74c1badfc87fdbdb671d.jpg

Edited by Paul_Ber
Add that I changed incoming port
Link to post
2 minutes ago, Paul_Ber said:

Here is part of the logs:

i woldnt be too concerned with this, if you can see the web ui for deluge then the vpn is up and running, and yes ipv6 is blocked via iptables in any case to prevent ipv6 leakage.

Link to post
1 minute ago, binhex said:

i woldnt be too concerned with this, if you can see the web ui for deluge then the vpn is up and running, and yes ipv6 is blocked via iptables in any case to prevent ipv6 leakage.

I still don't see what I am doing wrong.

 

Do I screenshot my edit screen?   Blanking sensitive info?

Link to post
Just now, Paul_Ber said:

I still don't see what I am doing wrong.

 

Do I screenshot my edit screen?   Blanking sensitive info?

go to airvpn provider, allocate yourself an port forward through the airvpn website, go to deluge settings and set that same port as your incoming port.

Link to post

20210111_083347.thumb.jpg.e31a55a51d9c83b062378edc362f1a88.jpg

3 minutes ago, binhex said:

go to airvpn provider, allocate yourself an port forward through the airvpn website, go to deluge settings and set that same port as your incoming port.

I already did that.  Or do it again?

Edited by Paul_Ber
Link to post
Just now, Paul_Ber said:

I already did that.  Or do it again?

if you have done that, then you should be set, have you verified the paths for incomplete and completed folders are correct?, they should be something like /data/incomplete and /data/completed, 

Link to post
5 minutes ago, binhex said:

if you have done that, then you should be set, have you verified the paths for incomplete and completed folders are correct?, they should be something like /data/incomplete and /data/completed, 

Ok one question in Deluge do include 'Media' as the root directory? 

20210111_084040.thumb.jpg.31fff6cd039d1a99c4424ec922549f19.jpg

 

This is my mapping in the Docker edit screen:

Screenshot_20210111-084146_Chrome.jpg.287016ec32b61efeb27e26ecd93cf935.jpg

 

Actually I think I answered my own question.   In Deluge where I have 'Media' it should be 'data.  I think when I change to 'data in Deluge download settings it should work.  I think it started downloading then couldn't find 'Media' so it had nowhere to save and stopped downloading. 

Link to post
1 minute ago, Paul_Ber said:

 In Deluge where I have 'Media' it should be 'data. 

correct, /Media does NOT exist in the container, its /data

 

 

 

Edited by binhex
Link to post
20 minutes ago, binhex said:

correct, /Media does NOT exist in the container, its /data

 

 

 

Ok changed that and it works now but had restart DelugeVPN because somehow the Media was still in the move completed when clicking the Torrent and looking at bottom options.

Screenshot_20210111-085823_Chrome.thumb.jpg.638b3911ed46bfd3f88820eb55404af9.jpg

 

Screenshot_20210111-085845_Chrome.thumb.jpg.d45f91e762d2b8fbb9ca95d9d3e39b1b.jpg

 

Funny how I was stuck on 'Media', that is because on my personal DelugeVPN-flexget version the container mapping was /Media that way could never get it wrong. 

 

Now to get my DelugeVPN-flexget Docker working again.  Something in my github code is wrong, it builds fine just something not correct, only thing that works is flexget by console.   I'll have to compare your code with mine.

 

If I went a different route and just made a Flexget only Docker how would Flexget communicate with Deluge?  To send the Torrent with the move_done location?   Per SpaceInvader video you can have one Docker use another Dockers internet to use that Dockers VPN.   Would have the issue of the Flexget ports for website but that doesn't really work anyways.

Edited by Paul_Ber
Spelling & add Docker making questions
Link to post

@binhex should "<HostDir>/mnt/user/appdata/data</HostDir>" be something different in your delugevpn docker-template?

On my end I changed the HostDir that maps to ContainerDir.  I didn't want my downloads to end up in my appdata folder which on cache only.

Didn't Limetech change the /mnt/cache/appdata to /mnt/user/appdata, they treat appdata like a share and as longs as appdata share is set to prefer cache, your appdata stays on the cache pool?

image.png.86cbdd437195a22b930a6df9584a900a.png

Link to post
7 hours ago, Paul_Ber said:

should "<HostDir>/mnt/user/appdata/data</HostDir>" be something different in your delugevpn docker-template?

no, it has to target /mnt/user/appdata/... as the user may or may not have a cache drive.

 

7 hours ago, Paul_Ber said:

I didn't want my downloads to end up in my appdata folder which on cache only.

why not?, most people download incomplete and completed to cache, then use sonarr/radarr/medusa etc to rename, delete cruft, and move to the array, works for me.

Link to post
8 hours ago, binhex said:

no, it has to target /mnt/user/appdata/... as the user may or may not have a cache drive.

 

why not?, most people download incomplete and completed to cache, then use sonarr/radarr/medusa etc to rename, delete cruft, and move to the array, works for me.

 

8 hours ago, binhex said:

no, it has to target /mnt/user/appdata/... as the user may or may not have a cache drive.

 

why not?, most people download incomplete and completed to cache, then use sonarr/radarr/medusa etc to rename, delete cruft, and move to the array, works for me.

Flexget gives Deluge where to save the files to show up into /mnt/user/Media/Movies/Movie_name or /mnt/usr/Media/TV/TVshow_name

Link to post

Hey there!

 

I've been using unRAID for about a year now, and have had great success using it as a Plex server. Recently I've installed delugevpn, and was able to set it up and test out some public torrents. It seems to work great, except that once or twice a day it causes my server to be completely unresponsive. I lose connection to the Deluge webGUI, Plex, and my Samba shares. It's easily solved by a hard reset on the server. Is there a common issue that would cause this? Thanks for the help.

 

Cassius

Link to post

Hey Guys,

 

I had this docker working for some time now. Then i updated the server to 6.8.3 and also updated to the latest version of the docker and i couldn't get the torrents like ubuntu to download. So i decided to start all over and deleted the whole container and the appdata.

 

I am trying to set it up again and the webui does not want to come up. I already downloaded the ovpn from nordvpn and placed my credentials and when i look at the logs it says is ok. But the WebUI does not want to come up for me to finish the installation.

 

Any help is greatly appreciated.

Link to post
3 minutes ago, wgstarks said:

Attach your supervisord log to your next post.

You can ignore. After a further look at the logs. I saw something that said bad AUTH. Checked my NordVPN and i placed the wrong user name. Sometimes is just the easiest things. Thank you.

Link to post
15 minutes ago, Tucubanito07 said:

You can ignore. After a further look at the logs. I saw something that said bad AUTH. Checked my NordVPN and i placed the wrong user name. Sometimes is just the easiest things. Thank you.

Glad you got it.👍

Link to post

Hi, I can no longer get sonar or radar to connect to deluge-vpn. When I test the connection I get a "Authentication Failed" error. All was working before 12/22. I have unraid auto-updating nightly so that's likely when it died. I can log in from a linux box with the deluge thin client running, Connects and is fully operational. The web interface runs but it doesn't really work. It's there, accepts logining in and all the buttons work, but most of the preferences are blank, changing any doesn't stick, it doesn't show any active torrents and won't actually add any torrents. The biggest problem is getting sonar and radar authenticated again. I copy paste the address that just worked to get me in the web interface (one I haven't ever changed). Not sure what all info y'all need to help. Sonar settings for deluge are stupid simple. IP address of unraid machine, port 8112 (deluge port) and password, which I'm certain is correct.  Any ideas? Let me know if you need some info.

THANKS!

 

EDIT only thing interesting in the logs is SOMETIMES I can make this show up. But I think that's only when I was playing around with the web client and trying to make it connect to the localhost daemon...

2021-01-13 23:44:19,627 DEBG 'watchdog-script' stderr output:

Traceback (most recent call last):
Failure: deluge.error.NotAuthorizedError: Auth level too low: 0 < 5

 

Edited by nowhere99
Link to post

Just updated it and now I can't get back into the web GUI. 

2021-01-14 02:28:30,286 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge listening interface IP 0.0.0.0 and VPN provider IP 10.xx.xxx.xx different, marking for reconfigure

2021-01-14 02:28:30,300 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Privoxy not running

2021-01-14 02:28:30,301 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge incoming port 68xx and VPN incoming port 36xxx different, marking for reconfigure

2021-01-14 02:28:30,681 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully assigned and bound incoming port '36xxx'

2021-01-14 02:43:31,366 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully assigned and bound incoming port '36xxx'

This is the last thing in the log. I'm still on the test version/repo with PIA.

Edited by Excessiive
Link to post

hope this is a easy answer,  my deluge was working fine last night then I updated it to the latest version and now I am not able to log into it. 

image.png.e00f3192c27fa85e55b3cc9be1271bf1.png

I have check to see if I am still getting the VNP IP address which I am, so I now that my username and password are right.   I have also tried it with the VPn turn off and I am getting the same results.

 

I have attached the log file from deluge in the hope that someone can see why I am not able to log in

 

 

deluge.txt

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.