Jump to content

casperse

Members
  • Content Count

    323
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by casperse

  1. SORRY spoke to fast Update No that didnt work either the handshake was cashed @bonienl Changed the static route to my primary IP and also the forwarding, changed NAT to NO and then no access
  2. Ok so I just tried my other IP on my Unraid server (have a backup) and then it just worked? (Bridge is enabled!) How can this be? what sets the priority of my IP's for the Unraid server? Have I configured the network wrong? Primary IP (Should be) 192.168.0.6 Is it a bug? running 6.8 - rc3 Secondary IP: 192.168.0.13 <---- Wireguard connects to this one?
  3. Any suggestions I have read through the post and I can't see anything wrong... I am only testing by phone app. Also tried to change tunnel to LAN but I still get no handshake? (Logfile on device says no to handshake) Regards Casperse Unifi settings: Port forwarding:
  4. Hi All I don't seem to see the option to change the "local tunnel network pool" anymore in Advanced view Also tried to delete the plugin and install it again, nut the last update made i vanish from my plugin list maybee by design? Should I delete the config folder on the flash drive to get back to "start"? UPDATE: Delete the folder rebooted the server, did the configuration again - found that Local tunnel was in the Peer name (Sorry) I am now connected but no handshake? Added the port and also the static route, and I see some activity so what could I be missing?
  5. Any input on how to add all networks to Plex (Multiple access?) I think I had this when it was running on my Syn NAS....
  6. I was looking into this card as well.... Any update on this or recommendation for other recommended "Ebay" 10gbe cards? Maybee a intel x540t2 ?
  7. Hi @binhex I just found by accident that if I used my secondary IP on my Unraid server then Krusader works? (Bridge as standard) But for some reason when going to my Unraid UI and to the docker for Krusader and select launch "WebUI" it did not open anymore (Got above VPN error) but if I manually changed the "WebUI" to my other IP 0.6 -->0.13 then it worked (Still in bridge mode) (UPDATE: I just tested this again same machine and now it works on both IP's - Sorry I haven't changed anything so maybe a glitch in my network?) Thanks for all of your work this is a great docker couldn't live without it - All servers need a filemanager
  8. I just got this after starting Krusader No changes to my configuration, auto update is enabled... Any breaking changes that I need to update my configuration with? As always your help is much appreciated Thanks! UPDATE: I found that if I changed my network to 192.168.0.13 it works? I then tried to change network from Bridge to Host and then it didn't work on any network? This wasn't a problem before 192.168.0.6 is my "primary" host network for Unraid so what can cause this? diagnostics-20191014-0900.zip
  9. Help setting up dual network in Plex docker? I have managed to setup the ethernet like this: And this: But how to add this to Plex in Docker (Sofar I have been unsuccessful) I use "host" which just uses the first lan group, changing it to "Custom: br0" doesn't seem to work Do I have to add it manually? As always your input and help is much appreciated Reason to do this: I want to setup different gateways to different internet connections And I think I saw Plex being able to have multiple network connection in the ui
  10. UPDATE: New Unifi update breaks this, you now have to add your DNS entries into the file also! https://community.ui.com/releases/UniFi-Network-Controller-5-11-39/6ab8ef1a-376f-41e6-85b2-ceec098b8462
  11. Hi All I have almost stopped using Ombi to many DB errors and restores that need to resolve problems logging in to ombi https://github.com/tidusjar/Ombi/issues/2750#issuecomment-531058053 Is there any Beta build available? and if so how to change the Docker to pull it? I paid for the App and really can't use it most of the time because of this?
  12. yes and slave user password is : mylittlesecret
  13. Thats really cool! didn't know that was possible found it used another IP than my primary "bonded" IP with Thrunk? Changing the IP and it works! THANKS
  14. Thanks @petecemi I can not see any difference between your setup and mine... What passwords are you using for mouser and slaveuser? (Standard ones?) Status never changes: UPDATE: I found that my Synology was using another IP for the UPS server? not my main "Bond" IP... [monuser] password = secret upsmon master [monuser2] password = mylittlesecret upsmon slave Looks like its connected now... THANKS for all your help!
  15. Can you share your configuration/Settings I never got this working.....
  16. Nice that also worked for me! - Do I have to disable autoupdate or will this overrule that setting?
  17. Is there anyway to do rollback Radarr to the last version before this one, keeping all the settings and the DB? I have auto backup of the appdata folder but everytime I roolback it auto updates (I have set update in the config to false)
  18. For some reason this dosent work anymore having two different dockers running? 1) Plex GPU (Works perfectly with the Nvidia P2000) 2) *Plex iGPU (But for some reason the iGPU have stopped working all is CPU transcoding) *I Use this when I have to use the GPU for my VM, stop one start the other one I saw someone in a different post saying that it was necessary to also define a video device in the docker conf. Like this with the: I still have the same GO changes like before... So have anything else changed? (Some time since I startet the iGPU version up 🙂
  19. Hi @niwmikI think we are experiencing the same problem! What do you mean "user share?" a local share on your Unraid server? (Yes that works) but I like you need to move this to a secondary server I seem to experiencing same problem after updating it keeps trying to move the file after completion to MY SMB share and the fails: Couldn't import movie : Access to the path is denied. Radarr error log: System.UnauthorizedAccessException: Access to the path is denied. ---> System.IO.IOException: Operation not permitted --- End of inner exception stack trace --- at Interop.ThrowExceptionForIoErrno (Interop+ErrorInfo errorInfo, System.String path, System.Boolean isDirectory, System.Func`2[T,TResult] errorRewriter) [0x00014] in <81342d83acda4c5590ec19c7afdf26b9>:0 at Interop.CheckIo (System.Int64 result, System.String path, System.Boolean isDirectory, System.Func`2[T,TResult] errorRewriter) [0x0000a] in <81342d83acda4c5590ec19c7afdf26b9>:0 at Interop.CheckIo (System.Int32 result, System.String path, System.Boolean isDirectory, System.Func`2[T,TResult] errorRewriter) [0x00000] in <81342d83acda4c5590ec19c7afdf26b9>:0 at System.IO.FileSystem.CopyFile (System.String sourceFullPath, System.String destFullPath, System.Boolean overwrite) [0x00052] in <81342d83acda4c5590ec19c7afdf26b9>:0 at System.IO.File.Copy (System.String sourceFileName, System.String destFileName, System.Boolean overwrite) [0x00062] in <81342d83acda4c5590ec19c7afdf26b9>:0 at NzbDrone.Common.Disk.DiskProviderBase.CopyFile (System.String source, System.String destination, System.Boolean overwrite) [0x000bc] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Disk\DiskProviderBase.cs:205 at NzbDrone.Common.Disk.DiskTransferService.TryCopyFileTransactional (System.String sourcePath, System.String targetPath, System.Int64 originalSize) [0x00128] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Disk\DiskTransferService.cs:449 at NzbDrone.Common.Disk.DiskTransferService.TransferFile (System.String sourcePath, System.String targetPath, NzbDrone.Common.Disk.TransferMode mode, System.Boolean overwrite, NzbDrone.Common.Disk.DiskTransferVerificationMode verificationMode) [0x0033e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Disk\DiskTransferService.cs:276 at NzbDrone.Common.Disk.DiskTransferService.TransferFile (System.String sourcePath, System.String targetPath, NzbDrone.Common.Disk.TransferMode mode, System.Boolean overwrite, System.Boolean verified) [0x0000e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Disk\DiskTransferService.cs:183 at NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieFileMovingService.TransferFile (NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieFile movieFile, NzbDrone.Core.Movies.Movie movie, System.String destinationFilePath, NzbDrone.Common.Disk.TransferMode mode) [0x0012b] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\MovieFileMovingService.cs:120 at NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieFileMovingService.CopyMovieFile (NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieFile movieFile, NzbDrone.Core.Parser.Model.LocalMovie localMovie) [0x00086] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\MovieFileMovingService.cs:99 at NzbDrone.Core.MediaFiles.UpgradeMediaFileService.UpgradeMovieFile (NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieFile movieFile, NzbDrone.Core.Parser.Model.LocalMovie localMovie, System.Boolean copyOnly) [0x0009b] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\UpgradeMediaFileService.cs:65 at NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieImport.ImportApprovedMovie.Import (System.Collections.Generic.List`1[T] decisions, System.Boolean newDownload, NzbDrone.Core.Download.DownloadClientItem downloadClientItem, NzbDrone.Core.MediaFiles.MovieImport.ImportMode importMode) [0x00258] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\MovieImport\ImportApprovedMovie.cs:109 I also tried setting the permission option, but that didnt work either.... Any special parameter settings in the docker for Radarr? Everything is working the files are transferred Radarr see them and picks them up for transfer and naming to the new location But I Radarr will not save files to a UAD SMB drive (Might be a Radarr problem and not a UAD/Docker problem?) I tried using the Krusader tool to write files to the SMB share and that worked perfectly I have also created a bug on this for Radarr: https://github.com/Radarr/Radarr/issues/3649
  20. Your right!!! of course as root user you can do anything.... Didnt think about unraid root being the solution Deleted all temp files (After a preclear I could format the SSD - I know preclear is not for SSD but I couldnt get UAD to show the format option I then was able to format the drive and copy the files to this seperate SSD for my appdata so hope this solves this for the time being
  21. Hi All I have a problem accessing files on a mounted unassigned drive (But only for data containing the Appdata for Emby) Also I can not unmount the drive? But the mount dosent work correctly because I cannot access the drive as a SMB share? The drive is full: Trying to access the files so I can delete these file (Initial thought is was Plex) in Crusader I can see that the files are locked And that Emby have generated a temp file that is 235G !!! because of this I can not run my servers Normally I would correct any file rights in Unraid but that does not work for assigned devices? Please help, my last reboot hang up the system and I had to cut the power....
  22. Hi @saarg I found the problem, but need some help to solve it.... I have the appdata folder on a seperate SSD for Plex Looking on the SSD i can see a temp file in the cash that just explodes in size? (239G in a single file - think its TV recording going crazy ) I have stopped the Plex server, but I cant delete any of the files, even using Krusader? How can I delete files on a UAD SSD when I cant change the access rights? (Tried in Krusader) Normally I would do a fix all R/W rights on Unraid for all drives, but in this case I can't do that when its Unassigned device
  23. I just updated the Plex docker to Version 1.16.3.1433 (Unraid is running Version: 6.7.2) After the Plex update I get this error: I have plenty of room so this is not the problem. I have Plex stored on another special SSD and had no problem Could it be the transcoding folder? (I have never used it, default is fine)? I am using HW acceleration and it look to be running okay? Hope someone can share some light on this.... UPDATE: Where does it save the transcode files? (It's not on my cash drive) plenty of room Index of /mnt/cache/appdata/plex/Library/Application Support/Plex Media Server/Cache So it must be on my Appdata drive? /mnt/disk/SSD/plex (But the folder is empty) /mnt/disks/SSD/plex/Library/Application Support/Plex Media Server/Cache/Transcode I would like the speed so either defining a specific location in the docker Path for transcoding folder (Optional)? On a SSD? or my cash drive? any recommendations from the power users ?
  24. I am still struggeling to get this working... Anyone with at Synology NAS and the plugin above have this working? And if they do please tell me how? 👍
  25. (If other face this issue) OK So after removing the Preclear plugin folder on the flash and a reboot I have the UI back again. So some breaking changes to the new version of Unraid?