Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - Nextcloud

3330 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

So, I reinstalled the mariadb and nextcloud and cannot log into the dns unless I change the following line to include the port. Also, I do not see the SSL certificate anymore. No errors in the letsencrypt log, that I can see.

 

  'overwritehost' => 'mysite.duckdns.org:444',

nextcloud.txt

Share this post


Link to post

I know that Letsencrypt is a prerequisite but, is it required? Just trying to get things working without the reverse proxy first.

Share this post


Link to post

What is the reason for mariadb and some of the other things that you guys are installing? I installed nextcloud and that's it. 

Share this post


Link to post

 keep getting the same error while running letsencrypt. I've wiped and reinstalled the docker half a dozen times with the same exact result. The values I am currently using are the same that I used for the last year or two, yet now they do not work. Can someone please shed some light on this. Very frustrating.

 

Quote

ErrorWarningSystemArrayLogin


[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
generating self-signed keys in /config/keys, you can replace these with your own keys if required
Generating a RSA private key
.........................+++++
.........................................+++++
writing new private key to '/config/keys/cert.key'
-----
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 50-config: executing...
Variables set:
PUID=99
PGID=100
TZ=America/New_York
URL=duckdns.org
SUBDOMAINS=domain1,domain2
EXTRA_DOMAINS=
ONLY_SUBDOMAINS=true
DHLEVEL=2048
VALIDATION=http
DNSPLUGIN=
EMAIL=email@gmail.com
STAGING=

Created donoteditthisfile.conf
Creating DH parameters for additional security. This may take a very long time. There will be another message once this process is completed
Generating DH parameters, 2048 bit long safe prime, generator 2
This is going to take a long time
..................+.............+.............................................................................................................+.................................+................................................+......................................+........................................................................................................+...................................................................................................................................................................................................................................................................+...........+.........................................................................................+........................................................................................+..............+............................+............................+.....................................................................................................................................................................................+............................................+...............................+.....................................................+...................................................................+...........................................................+......................................................................................................................+.......................................+................................+.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................+....................................................................................................................................................................................................................+......................................................+...............................................................................................................................................................................................................................+.................................................................................+...........+........+.......................................................................................+........................+.......................................................................................+..............................+......+...............................................................+.......................................................................................................................+.+..............................++*++*++*++*
DH parameters successfully created - 2048 bits
SUBDOMAINS entered, processing
SUBDOMAINS entered, processing
Only subdomains, no URL in cert
Sub-domains processed are: -d domain1.duckdns.org -d domain2.duckdns.org
E-mail address entered: email@gmail.com
http validation is selected
Generating new certificate
/usr/lib/python3.8/site-packages/jmespath/visitor.py:32: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if x is 0 or x is 1:
/usr/lib/python3.8/site-packages/jmespath/visitor.py:32: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if x is 0 or x is 1:
/usr/lib/python3.8/site-packages/jmespath/visitor.py:34: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
elif y is 0 or y is 1:
/usr/lib/python3.8/site-packages/jmespath/visitor.py:34: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
elif y is 0 or y is 1:
/usr/lib/python3.8/site-packages/jmespath/visitor.py:260: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if original_result is 0:
/usr/lib/python3.8/site-packages/digitalocean/LoadBalancer.py:19: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if type is 'cookies':
/usr/lib/python3.8/site-packages/CloudFlare/cloudflare.py:65: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if self.email is '' or self.token is '':
/usr/lib/python3.8/site-packages/CloudFlare/cloudflare.py:65: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if self.email is '' or self.token is '':
/usr/lib/python3.8/site-packages/CloudFlare/cloudflare.py:89: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if self.email is '' or self.token is '':
/usr/lib/python3.8/site-packages/CloudFlare/cloudflare.py:89: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if self.email is '' or self.token is '':
/usr/lib/python3.8/site-packages/CloudFlare/cloudflare.py:113: SyntaxWarning: "is" with a literal. Did you mean "=="?
if self.certtoken is '' or self.certtoken is None:
Saving debug log to /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log
Plugins selected: Authenticator standalone, Installer None
Obtaining a new certificate
Obtaining a new certificate
Performing the following challenges:
http-01 challenge for domain1.duckdns.org
http-01 challenge for domain2.duckdns.org
Waiting for verification...
Challenge failed for domain domain1.duckdns.org

Challenge failed for domain domain2.duckdns.org

http-01 challenge for domain1.duckdns.org
http-01 challenge for domain2.duckdns.org
Cleaning up challenges
Challenge failed for domain domain1.duckdns.org

Challenge failed for domain domain2.duckdns.org

http-01 challenge for domain1.duckdns.org
http-01 challenge for domain2.duckdns.org
Cleaning up challenges
Some challenges have failed.

IMPORTANT NOTES:
- The following errors were reported by the server:

Domain: domain1.duckdns.org
Type: connection
Detail: Fetching
http://domain1.duckdns.org/.well-known/acme-challenge/VOC49mhHiWwX9b31-_-T6a1OOm5IehCJaxKcwvfDpng:
Connection refused

Domain: domain2.duckdns.org
Type: connection
Detail: Fetching
http://domain2.duckdns.org/.well-known/acme-challenge/CvCDs-p2sAnq4Bzq0u6_YBbG7GTJCaKXdCrZnkwWACc:
Connection refused

To fix these errors, please make sure that your domain name was
entered correctly and the DNS A/AAAA record(s) for that domain
contain(s) the right IP address. Additionally, please check that
your computer has a publicly routable IP address and that no
firewalls are preventing the server from communicating with the
client. If you're using the webroot plugin, you should also verify
that you are serving files from the webroot path you provided.
- Your account credentials have been saved in your Certbot
configuration directory at /etc/letsencrypt. You should make a
secure backup of this folder now. This configuration directory will
also contain certificates and private keys obtained by Certbot so
making regular backups of this folder is ideal.
ERROR: Cert does not exist! Please see the validation error above. The issue may be due to incorrect dns or port forwarding settings. Please fix your settings and recreate the container
 

 

 

I was able to generate correct SSL certificate. For some reason I had to reset my port forwarding on the FIOS gateway. Strange that I had to do that as it was working before with no issues.  Letsencrypt is all good, with no more errors reporting a valid new certificate. However, the websites still display  Not secure  with  Certificate error.  How can I correct that?

 

And, the only way I can get into the nextcloud is by modifying the following line in the config.php to include the port:

  'overwritehost' => 'domain1.duckdns.org:444',   

 

 

Edited by levster

Share this post


Link to post

I want to update this so that if anyone else is or has been struggling as I have to get the letsencrypt / nextcloud to play nice together can perhaps try these steps. They worked for me to finally get SSL recognized in my browsers.

I changed the following value in the nextcloud.subdomain.conf from:

 

        proxy_max_temp_file_size 2048m;

to

        proxy_max_temp_file_size 1024m;

 

That seemed to do the trick. I am not sure why that would work but it did. Props go to @Agricola who suggested it here :

 

https://forum.openmediavault.org/index.php/Thread/25212-Not-Able-to-Configure-Remote-Nextcloud/

 

If someone could explain why this would work, in plain English as I am a noob, it would be helpful.

Share this post


Link to post

I kept getting a 504 code when attempting to update form the webUI. Now I can't access nextcloud at all. I posted and issue here

 

Expected Behavior
When navigating to the NextCloud instance through the web browser, the application should be shown.

 

Current Behavior
The following message is shown "Update in process." and has persisted for multiple hours, including after reboot and using multiple browsers (FireFox ESR and Brave Browser)

 

Steps to Reproduce
1. Open web browser
2. Type in NextCloud URL
3. See message

 

Environment
OS:      unRAID 6.8.0
CPU architecture: x86_64

Docker logs

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
          _         ()
         | |  ___   _    __
         | | / __| | |  /  \
         | | \__ \ | | | () |
         |_| |___/ |_|  \__/


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid:    1000
User gid:    100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing...
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-install: executing...
[cont-init.d] 50-install: exited 0.
[cont-init.d] 60-memcache: executing...
[cont-init.d] 60-memcache: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
....

....

....
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...
usermod: no changes

-------------------------------------
          _         ()
         | |  ___   _    __
         | | / __| | |  /  \
         | | \__ \ | | | () |
         |_| |___/ |_|  \__/


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid:    1000
User gid:    100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing...
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-install: executing...
[cont-init.d] 50-install: exited 0.
[cont-init.d] 60-memcache: executing...
[cont-init.d] 60-memcache: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php

 

Edited by Bob1215
formatting

Share this post


Link to post
4 hours ago, Bob1215 said:

I kept getting a 504 code when attempting to update form the webUI. Now I can't access nextcloud at all. I posted and issue here

 

Expected Behavior
When navigating to the NextCloud instance through the web browser, the application should be shown.

 

Current Behavior
The following message is shown "Update in process." and has persisted for multiple hours, including after reboot and using multiple browsers (FireFox ESR and Brave Browser)

 

Steps to Reproduce
1. Open web browser
2. Type in NextCloud URL
3. See message

 

Environment
OS:      unRAID 6.8.0
CPU architecture: x86_64

Docker logs


[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
          _         ()
         | |  ___   _    __
         | | / __| | |  /  \
         | | \__ \ | | | () |
         |_| |___/ |_|  \__/


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid:    1000
User gid:    100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing...
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-install: executing...
[cont-init.d] 50-install: exited 0.
[cont-init.d] 60-memcache: executing...
[cont-init.d] 60-memcache: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
....

....

....
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...
usermod: no changes

-------------------------------------
          _         ()
         | |  ___   _    __
         | | / __| | |  /  \
         | | \__ \ | | | () |
         |_| |___/ |_|  \__/


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid:    1000
User gid:    100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing...
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-install: executing...
[cont-init.d] 50-install: exited 0.
[cont-init.d] 60-memcache: executing...
[cont-init.d] 60-memcache: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php
Could not open input file: /config/www/nextcloud/cron.php

 

 

No need to post an issue on github. Github is not used for support questions, but bugs.

 

You have to use the command line to update nextcloud. Webui works for some, but not all. The update is not under our control as that is all nextcloud.

 

There is a link in the first post to a update guide.

Share this post


Link to post
I created a post about using redis with this container in Unraid:
https://skylar.tech/reduce-nextcloud-mysql-usage-using-redis-for-cache/
 
I recommend checking it out if anyone is getting performance issues with their database.
 
 


Poster above mentioned setting up Redis as well; appears he went at it a entirely different direction.

Which way is right/ wrong here? Or is it both accomplishing same thing? One using app on CA and Nextcloud using something built in?

https://forums.unraid.net/topic/48383-support-linuxserverio-nextcloud/?do=findComment&comment=807040

Share this post


Link to post

Hello guys, 

 

I installed Nexcloud from the community apps and in the docker template I changed the port from 443 to 8822 

Now when I click on open WebUI a white page comes up that says "404 Not Found" and right below that error code "nginx/1.16.1" 

 

I am just trying to use next cloud without lets encrypt or anything like that... I just want to open the nextcloud page to set it up but I cannot get to that page 

My unraid server is updated to latest version and every docker is working great except for this one. 

 

I also tried changing the port to 444 which every video i watched had that...still same 404 error message !!

any ideas?  

Edited by livingonline8

Share this post


Link to post
8 minutes ago, livingonline8 said:

Hello guys, 

 

I installed Nexcloud from the community apps and in the docker template I changed the port from 443 to 8822 

Now when I click on open WebUI a white page comes up that says "404 Not Found" and right below that error code "nginx/1.16.1" 

 

I am just trying to use next cloud without lets encrypt or anything like that... I just want to open the nextcloud page to set it up but I cannot get to that page 

My unraid server is updated to latest version and every docker is working great except for this one. 

 

I also tried changing the port to 444 which every video i watched had that...still same 404 error message !!

any ideas?  

If using the link to open the ui from Unraid you may need to change the port in the template (turn on advanced view) 

Screenshot_20200117-170934.jpg

 

Edit: you only changed the host port, not the container port, right? 

Edited by Niklas

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Niklas said:

If using the link to open the ui from Unraid you need to change the port in the template (turn on advanced) 

Thanks for your reply 

I tried actually using the link in the unraid ui to open it by clicking on nextcloud icon and I also tried by typing in the address myself 192.168.1.200:8822 

still same 404 error message !!

 

I also tried your recommendation and turned on advanced mode in docker template and changed "https://[IP]:[PORT:443]/" to "https://[IP]:[PORT:8822]/" 

still same 404 error message !!

 

I tried opening it from PC, laptop and ipad....

 

I tried deleting it and reinstalling it...that did not change anything 

Share this post


Link to post
2 minutes ago, livingonline8 said:

Thanks for your reply 

I tried actually using the link in the unraid ui to open it by clicking on nextcloud icon and I also tried by typing in the address myself 192.168.1.200:8822 

still same 404 error message !!

 

I also tried your recommendation and turned on advanced mode in docker template and changed "https://[IP]:[PORT:443]/" to "https://[IP]:[PORT:8822]/" 

still same 404 error message !!

 

I tried opening it from PC, laptop and ipad....

 

I tried deleting it and reinstalling it...that did not change anything 

And you are only changing the host port? Not the container port? 

Share this post


Link to post
1 minute ago, Niklas said:

And you are only changing the host port? Not the container port? 

 

I have the same issue as livingonline8 and changed the container port.

Are we not supposed to change the container port for nextcloud ??

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Niklas said:

And you are only changing the host port? Not the container port? 

leaving it at 443 still doesn't work, same issue

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Niklas said:

And you are only changing the host port? Not the container port? 

Here is a picture of the setup... I simply followed spaceinvader video but I keep getting the white 404 error page !!

I am sorry but I dont exactly know what do you mean host port and container port so I attached those images for you to see 

nc2.thumb.PNG.9a568e7457c20dafb1f521aacd322b6e.PNGnc3.thumb.PNG.f80b0bd5f19f83b8e6afc0acfe126cf4.PNGncissue.thumb.PNG.73fb92a6bc94bf8ceabfd6bed305cc35.PNG

Share this post


Link to post
1 hour ago, livingonline8 said:

Here is a picture of the setup... I simply followed spaceinvader video but I keep getting the white 404 error page !!

I am sorry but I dont exactly know what do you mean host port and container port so I attached those images for you to see 

nc2.thumb.PNG.9a568e7457c20dafb1f521aacd322b6e.PNGnc3.thumb.PNG.f80b0bd5f19f83b8e6afc0acfe126cf4.PNGncissue.thumb.PNG.73fb92a6bc94bf8ceabfd6bed305cc35.PNG

Any ideas please? 

Share this post


Link to post

does /mnt/user/nexcloud/ exist ?

 

if so, may start from scratch by uninstall docker, wipe /mnt/user/appdata/nextcloud ... your port settings from start (changing inside too) may screwed something, just change the host port like described ...

 

and to get better help from the pro´s here, docker run command (when u install the docker or change some value)

 

logs from nextcloud docker may also be helpful ...

Edited by alturismo

Share this post


Link to post
3 minutes ago, alturismo said:

does /mnt/user/nexcloud/ exist ?

 

if so, may start from scratch by uninstall docker, wipe /mnt/user/appdata/nextcloud ... your port settings from start (changing inside too) may screwed something, just change the host port like described ...

 

and to get better help from the pro´s here, docker run command (when u install the docker or change some value)

 

logs from nextcloud docker may also be helpful ...

First, Thanks a lot for your reply... I am really lost here and I dont know whats wrong !!

 

Here are the answers to your question:

1- Yes, /mnt/user/nexcloud/ does exists, I created it before I install the docker ! 

2- I tried uninstalling the docker many times, and before installing it again I delete the nextcloud folder in the appdata by using MC in terminal. 

3- I changed the port as described above 

 

nothing worked !!

 

Can you tell me how can I get the nextcloud logs so I can attach them here? 

 

Share this post


Link to post
22 minutes ago, livingonline8 said:

Any ideas please? 

Had excactly the same Problem before 10 Minutes. It seems like a Problem in the latest release. If u install via Community Plugin then change the Repository to : "linuxserver/nextcloud:17.0.2-ls58" :)

Share this post


Link to post

Oh ok,

 

here is what I got when I clicked on logs for nextcloud 

 

Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing...
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing...
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-install: executing...
tar: This does not look like a tar archive
bzip2: invalid magic
tar: Child returned status 1
tar: Error is not recoverable: exiting now
chmod: cannot access '/config/www/nextcloud/occ': No such file or directory
[cont-init.d] 50-install: exited 0.
[cont-init.d] 60-memcache: executing...
cp: cannot create regular file '/config/www/nextcloud/config/config.php': No such file or directory
chown: cannot access '/config/www/nextcloud/config/config.php': No such file or directory
[cont-init.d] 60-memcache: exited 1.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.

Share this post


Link to post
7 minutes ago, CromAr said:

Had excactly the same Problem before 10 Minutes. It seems like a Problem in the latest release. If u install via Community Plugin then change the Repository to : "linuxserver/nextcloud:17.0.2-ls58" :)

That actually fixed the problem!! :) 

 

Thank you, Also Thank to everyone was trying to help

Share this post


Link to post
Had excactly the same Problem before 10 Minutes. It seems like a Problem in the latest release. If u install via Community Plugin then change the Repository to : "linuxserver/nextcloud:17.0.2-ls58"


What’s going to happen next time they push out a update though and you’ve pointed container to one specific release...?

Share this post


Link to post


What’s going to happen next time they push out a update though and you’ve pointed container to one specific release...?
Nothing, that's why when things are fixed you delete that tag.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.